Τις διαφορές τους φαίνεται πως άφησαν για λίγο στην άκρη πρίγκιπας William και πρίγκιπας Harry, αφού περπάτησαν μαζί πίσω από το φέρετρο της αποθανούσας γιαγιάς τους, βασίλισσας Ελισσάβετ. Δίπλα τους στάθηκαν οι σύζυγοί τους, Kate και Meghan.

Οι τέσσερίς τους στάθηκαν πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ στην αίθουσα του Ουέσμινστερ στις 14 Σεπτεμβρίου λίγο πριν ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα στη σορό, δίνοντας μια εικόνα ενότητας της οικογένειας σε μια δύσκολη στιγμή.

Υστερα από 2,5 χρόνια, τα δύο ζευγάρια, το περασμένο Σάββατο, δύο ημέρες μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, εμφανίστηκαν ξαφνικά μαζί, στην είσοδο του κάστρου του Γουίνδσορ, όπου διατηρούν τις επίσημες κατοικίες τους.

Οι μικρές λεπτομέρειες – φόρος τιμής στη βασίλισσα

Με κομψά, μαύρα σύνολα και βέλο – όπως προστάζει η παράδοση – οι δύο Δούκισσες έδειχναν ιδιαίτερα συγκινημένες και τίμησαν με τα κοσμήματά τους τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Meghan Markle συνδύασε το Givenchy φόρεμά της με τα μακριά μανίκια με το αγαπημένο χρυσό Cartier βραχιόλι της, το δαχτυλίδι του γάμου της και τα διαμαντένια σκουλαρίκια που της είχε δωρίσει η ίδια η βασίλισσα λίγο πριν από την πρώτη τους κοινή εμφάνιση το 2018 στα εγκαίνια γέφυρας στην πόλη Winds της Αγγλίας. Το ζευγάρι με τα σκουλαρίκια θυμίζει πολύ τις πέρλες της βασίλισσας, αν και είναι μικρότερο σε μέγεθος. Ωστόσο, η Δούκισσα του Σάσεξ το φόρεσε προς τιμήν της εκλιπούσσης.

Photo by Christopher Furlong/Getty Images

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας από την άλλη, συνδύασε με το μαύρο, coat dress μία διαμαντένια καρφίτσα, η οποία ανήκε στη βασίλισσα Ελισάβετ. Εκείνη την είχε φορέσει με ένα κίτρινο ταγέρ το 1999 σε επίσκεψή της στη Σεούλ. Το κόσμημα που έχουμε δει ελάχιστες φορές το είχε φορέσει ξανά η Kate Middleton στο Βέλγιο το 2017. Η Βασίλισσα Ελισσάβετ, όμως, δεν ήταν η μόνη την οποία τίμησε η Kate Middleton σε αυτή την τελετή. Τα σκουλαρίκια που φόρεσε άνηκαν στην πριγκίπισσα Diana.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below