Η Kate Moss αναμφίβολα κατέπληξε τους θαυμαστές της με την αποκάλυψη που έκανε στο τελευταίο video στο οποίο συμμετέχει. Το super model μίλησε στη βρετανική Vogue και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε το πρώτο της διαμαντένιο κολιέ.

Στο κλίπ, το οποίο αναρτήθηκε στο Instagram, καθώς σχολιάζει ένα look της το οποίο συνθέτουν ένα τζιν παντελόνι, ένα μαύρο γιλέκο και ένα διαμαντένιο κολιέ, είπε για το κόσμημα στον λαιμό της:

«Αυτό το διαμαντένιο κολιέ μού το είχε δώσει ο Johnny Depp. Αυτά ήταν τα πρώτα διαμάντια που είχα ποτέ. Τα έβγαλε από τα οπίσθιά του» και συνέχισε εξηγώντας:

«Θα βγαίναμε για φαγητό και μου λέει: “Έχω κάτι στον πισινό μου. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά;”. Έβαλα το χέρι μου στο παντελόνι του και έβγαλα ένα διαμαντένιο κολιέ. Αυτό το διαμαντένιο κολιέ».

H Kate Moss φόρεσε το πρώτο της διαμαντένιο κολιέ στα CFDA Fashion Awards του 1995 -Photo by Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images)

Η σχέση του ζευγαριού και η κατάθεση της Kate Moss υπέρ του Johnny Depp

Το ζευγάρι έβγαινε από το 1994 έως το 1998. Σύμφωνα με τον άνθρωπο που τους γνώρισε, τον αρθρογράφο, George Wayne, κατέστρεψαν δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο.

Η Kate Moss έχει παραδεχθεί πως δυσκολεύτηκε μετά τον χωρισμό τους, αφού ο ηθοποιός ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που τη φρόντισαν πραγματικά.

Πλέον, το super model των 90s, είναι σε σχέση με τον Nikolai von Bismarck, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια σειρά με προϊόντα ευεξίας και είναι μητέρα της 19χρονης Lila, η οποία ακολουθεί τα βήματά της ως το νέο πρόσωπο του Calvin Klein.

Ωστόσο, οι σχέσεις της με τον Johnny Depp παραμένουν καλές, όπως απέδειξε και η κατάθεσή της υπέρ του στη δικαστική διαμάχη που είχε ο ηθοποιός με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Διαβάστε όσα είχε πει εδώ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below