Το ξέραμε ήδη ότι η Lady Gaga στην προσωπική της ζωή δεν έχει καμία σχέση με τα… φαντασμαγορικά επαγγελματικά της και κρατά όσο το δυνατόν περισσότερο χαμηλούς τόνους, όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα η αλλαγή της είναι κάτι παραπάνω από διακριτή.

Κυκλοφορεί χωρίς να έχει στο μυαλό της τους φωτογράφους που καραδοκούν, ενώ είναι λες και έχει καταργήσει το make up από το «ρεπερτόριό» της. Η τελευταία της selfie στο Instagram αποδεικνύει ακριβώς αυτό: Ότι η Lady Gaga δεν είναι πια αυτή που γνωρίσαμε ή εκείνη που πιστεύαμε πως ήταν μέσα από τη δουλειά της.

«Σκέφτομαι τον κόσμο και στέλνω αγάπη. Περπατώ σε κύκλους (όπως κάνουν όσοι χάνονται) και μερικές φορές αντανακλώ αυτό που θέλω να πω. Θέλω να σας πως ότι σας αγαπώ», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Εντωμεταξύ, αν κοιτάξουμε τελευταία το προφίλ της στο Instagram, η τραγουδίστρια ολοένα και πιο συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της χωρίς καθόλου μακιγιάζ ή ρετουσάρισμα, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τις φακίδες της, αλλά και τη «φρέσκια» πλευρά του εαυτού της.

 

View this post on Instagram

 

Celebrating “Rain On Me” with my little buddy KOJI. Miss my gurl Ari. ?☔️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on


Οι φανς της βέβαια, όπως σχολιάζουν στα social media, πιστεύουν πως περνάει την καλύτερή της φάση στο πλευρό του νέου της συντρόφου, Michael Polansky, ο οποίος θεωρούν ότι έχει συμβάλλει τα μέγιστα για αυτήν την «αναγέννηση» της performer.

 

View this post on Instagram

 

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best!

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Τι ακριβώς της συμβαίνει, ο χρόνος μόνο θα το δείξει. Όπως και να έχει και παρότι δε μας πέφτει λόγος, εμείς εγκρίνουμε!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below