Οι λόγοι για να αγαπάμε τον Keanu Reeves δεν είναι λίγοι. Από τα δώρα που κάνει στους κασκαντέρ των ταινιών του και τον τρόπο που μιλά για τις συναδέλφους του μέχρι τον αντισυμβατικό του βίο και την προσφορά του στην έρευνα για τη λευχαιμία, οι ενδείξεις ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ διαφορετικό από όλους τους άλλους είναι πολλές.

Σε αυτές έρχεται να προστεθεί η τελευταία πράξη του, η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει (ξανά) κύμα αγάπης προς τον ηθοποιό.

Ο Keanu Reeves απάντησε στις ερωτήσεις ενός νεαρού θαυμαστή του στον χώρο ενός αεροδρομίου, έπειτα από πτήση οκτώ και πλέον ωρών (ταξίδευε από το Λονδίνο στην Νέα Υόρκη). Στο video που κυκλοφόρησε φαίνεται ο ηθοποιός να στέκεται με τις βαλίτσες του και ένα μικρό παιδί να του μιλά. Ο διάλογος καταγράφηκε από τον τηλεοπτικό παραγωγό Andrew Kimmel που εγκωμίασε τον ηθοποιό, λέγοντας πως «μικρές στιγμές όπως αυτή μπορούν να κάνουν απίστευτη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων». 

To μικρό αγόρι ζήτησε από τον πρωταγωνιστή των ταινιών “Matrix” αυτόγραφο και να του απαντήσει σε «μια σειρά γρήγορων ερωτήσεων». 

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή  όχι μόνο απάντησε με ευχαρίστηση, αλλά έκανε μερικές και εκείνος στο μικρό παιδί, που σίγουρα θα θυμάται αυτή τη συνάντηση για καιρό.

Ο διάλογος μεταξύ των δύο πάει κάπως έτσι:

Μικρός: Γιατί είσαι στο Λονδίνο;

Keanu Reeves: Για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ.

Μικρός: Είδα ονλάιν πως πήγες στο Γκραν Πριξ (με το ‘ξ’ στο τέλος). 

K.R: Ναι, στο Γκραν Πρι. Στη F1. Αγώνες αυτοκινήτων.

Μικρός: Οδηγείς; 

K.R: Όχι στη Φόρμουλα Ένα, αλλά μου αρέσουν οι μοτοσικλέτες.

Μικρός: Ζεις στη Νέα Υόρκη; 

K.R: Ζω στο Λος Άντζελες.

Μικρός: Και πόσο θα μείνεις στη Νέα Υόρκη; 

K.R: Τέσσερις ημέρες! Όχι… πέντε. Πέντε ημέρες!

Μικρός: Γιατί είσαι στη Νέα Υόρκη;

K.R: Γιατί θα δω μια παράσταση στο Μπρόντγουεϊ.

Μικρός: Τι παράσταση: 

K.R: Το American Buffalo! Του Μάμετ.

Μικρός: Πού μένεις στη Νέα Υόρκη; 

K.R: Στο κέντρο του Μανχάταν.

Εκείνη ήταν και η στιγμή που το μικρό αγόρι ξέμεινε από ερωτήσεις και ήρθε η σειρά του ηθοποιού να «μπει» στο παιχνίδι. «Γιατί ήσουν στην Ευρώπη; Σε ποιες γκαλερί πήγες στο Παρίσι; Ποια ήταν η καλύτερή σου;», ήταν μερικές μόνο ερωτήσεις που του έκανε.

Τα Tweet που μοιράστηκε ο παρουσιαστής έγιναν viral, με τα σχόλια να εστιάζουν στο ότι χρειαζόμαστε περισσότερους Keanu Reeves στη ζωή μας.

«Ο άνθρωπος δε θα μπορούσε να είναι ευγενέστερος, ιδίως έπειτα από διεθνή πτήση. Σκέφτηκα να το μοιραστώ αυτό γιατί ο τύπος είναι άψογος και μικρές στιγμές σαν κι αυτές μπορούν να κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων. Χρειαζόμαστε περισσότερους Keanu Reeves», ανέφερε στο τελευταίο του tweet, πριν αποκαλύψει τη φωτογραφία που έβγαλε με τον ηθοποιό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below