Η Kendall Jenner είναι μια επιτυχημένη γυναίκα στο χώρο του μόντελινγκ, που πολλοί ζηλεύουν για τη δόξα, την καριέρα και την ομορφιά της. Ωστόσο, η καθημερινότητά της δεν είναι τόσο ρόδινη, όσο κανείς φαντάζεται. Το 24χρονο μοντέλο, όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, πάσχει από αγχώδη διαταραχή από την παιδική της ηλικία και συχνά δίνει μάχη με πολύ έντονες κρίσεις πανικού.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Good Morning America” την Παρασκευή, η Kendall Jenner, η οποία βοηθάει τον Αμερικανό σχεδιαστή Kenneth Cole να λανσάρει το Mental Health Coalition, που δημιουργήθηκε με σκοπό να προκαλέσει μια αλλαγή στην κουλτούρα που αφορά την πνευματική υγεία, μίλησε για τη λύση που εφαρμόζει κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με αυτήν τη δυσάρεστη κατάσταση, αλλά και για το πώς το βίωσε ως παιδί.

View this post on Instagram

i wanna go back so bad 📷 @amberasaly

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

“Ημουν πολύ πολύ μικρή και θυμάμαι ότι ένιωθα σαν να μην μπορώ να αναπνεύσω και τότε έτρεξα στη μητέρα μου και της είπα ότι μαμά, δεν μπορώ να αναπνεύσω, κάτι δεν πάει καλά. Εκείνη φυσικά, με πήγε σε ένα σωρό γιατρούς για να σιγουρευτούμε ότι ήμουν καλά σωματικά. Και ήμουν. Κανείς ποτέ δεν μου είπε ότι είχα αγχώδη διαταραχή. Τρία ή τέσσερα χρόνια πριν, ξαναεμφανίστηκε και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Είχα κρίσεις πανικού. Τελικά, με κάποιο τρόπο είχα τις πληροφορίες που χρειαζόμουν για αυτό. Ειλικρινά, αυτό που ελπίζω να πετύχω για τους ανθρώπους είναι να μην νιώθουν τόσο μόνοι”, είπε το διάσημο μοντέλο και πρόσθεσε “Τις ημέρες που αγχώνομαι λίγο για να χαλαρώσω, συνήθως διαβάζω ένα βιβλίο ή κάνω διαλογισμό.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below