«Αυλαία» έπεσε στη σχέση Kim Kardashian – Pete Davidson, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Τα ρεπορτάζ που επικαλούνται πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, μάλιστα, λένε πως Kim και Pete δεν είναι μαζί εδώ και λίγες ημέρες.

«Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά ανακάλυψαν ότι η μεγάλη απόσταση και τα απαιτητικά προγράμματά τους έκαναν πραγματικά δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση», σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Εκπρόσωπος της Kim Kardashian αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ εκπρόσωπος του Pete Davidson δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

To ζευγάρι γνωρίστηκε τον Οκτώβριο του 2021, όταν η Kim Kardashian παρουσίασε το show “Saturday Night Live”, στο οποίο συμμετείχε και ο Pete Davidson. Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο Instagram τον περασμένο τον περασμένο Νοέμβριο κέρδισε εκατομμύρια likes και σχόλια, ενώ οι ίδιοι από τη στιγμή που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους δεν σταμάτησαν να εμφανίζονται μαζί. Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις τους ήταν στο Met Gala 2022. Τότε η τηλεπερσόνα είχε φορέσει το naked dress της Marilyn Monroe – εμφάνιση η οποία είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Το σχόλιο της Katy Perry και η «συγγνώμη» στην Kim

Λίγες ώρες πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός της Kim από τον Pete, η Katy Perry είχε ζητήσει «συγγνώμη» από την Kardashian για ένα challenge στο οποίο έλαβε μέρος στο Tik Tok. Η τραγουδίστρια, η οποία διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στη δημοφιλή πλατφόρμα, έπαιξε ένα εικονικό παιχνίδι που προσφέρεται από την ίδια την πλατφόρμα του TikTok και κατά τη διάρκεια του εμφανίστηκε στην ίδια ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο, ο αριθμός των παιδιών που θα αποκτήσει με τον σύντροφό της και το πρόσωπο του υποτιθέμενου συντρόφου της.

Ο αλγόριθμος του παιχνιδιού «υπέδειξε» τον Pete Davidson.

Όταν είδε ποιον της επέλεξε η εφαρμογή, έκανε μια αστεία γκριμάτσα και στη συνέχεια δημοσίευσε το στιγμιότυπο από το παιχνίδι γράφοντας στην στη λεζάντα (αναφερόμενη στην Kim Kardashian και τον Orlando Bloom, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη):

«Χωρίς παρεξήγηση Kim και Orlando».

@katyperry No offense @Kim Kardashian ♬ House With A View – Cyn

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below