Τελικά, η Kim Kardashian δεν απέφυγε την έκθεση του διαζυγίου της στο Keeping Up with the Kardashians. Σύμφωνα με το Page Six, η «αποσύνθεση» του γάμου της με τον Kanye West θα προβληθεί κανονικότατα στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι μέχρι να πέσει οριστικά η αυλαία του.

«Οι Kardashians έχουν σκοπό να αποχωρήσουν κάνοντας θόρυβο. Έχουν γίνει γυρίσματα με την Kim να συζητάει για τα προβλήματα στο γάμο της. Αλλά όσοι “εμπλέκονται” σε αυτά, έχουν υπογράψει σχετική συμφωνία τήρησης απορρήτου, γιατί το φινάλε θα προβληθεί προς το τέλος του 2021
», αναφέρει πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

Κατά το Page Six, το ζευγάρι έχει χωρίσει και διαπραγματεύεται τους όρους του διαζυγίου μετά από 7 χρόνια συμβίωσης. Μαζί έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, την 7χρονη North, τον 5χρονο Saint, την 3χρονη Chicago και τον 20 μηνών Psalm. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ τους αφορούν οικονομικά ζητήματα, όπως και το διαχωρισμό των περιουσιακών τους στοιχείων. H Kim εκπροσωπείται από τη γνωστή συνήγορο Laura Wasser που ειδικεύται στα διαζύγια και όπως λέγεται, ο Kanye κατανοεί ότι η πρώην σύζυγός του έχει βαρεθεί τα θέματά του, αλλά και ο ίδιος δηλώνει κουρασμένος από τη μητέρα της, Kris που «ανακατεύεται» σε όλες της τις αποφάσεις.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below