Η 2χρονη κόρη της Kylie Jenner, Stormi Webster, απέδειξε στο Διαδίκτυο ότι έχει περισσότερο αυτοέλεγχο από τους περισσότερους ενήλικες, σε ένα βίντεο, που μοιράστηκε η μαμά της κάνοντας το Fruit Snack Challenge. Η πρόκληση είναι απλή: Η Jenner άφησε στην Stormi ένα μπολ με Μ&Ms και της είπε ότι θα μπορούσε να φάει μόνο τρία, όταν εκείνη επιστρέψει από το δωμάτιο. Η δημιουργός των Kylie cosmetics άφησε την κάμερα ενεργοποιημένη για να δούμε την αντίδραση της κόρη της.

Κι ενώ όλοι, ακόμα κι η Jenner, περίμεναν να “βουτήξει” η μικρή Stormi στο μπολ με τα M&Ms μόλις φύγει η μητέρα της, αντιθέτως η κόρη του Travis Scott περίμενε καρτερικά. Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, ήταν έτοιμη να υποκύψει, αλλά αμέσως απομακρύνθηκε από το τραπέζι με το μπολ σιγοτραγουδώντας «υπομονή, υπομονή, υπομονή» στον εαυτό της. Τη στιγμή που επέστρεψε η Jenner, η Stormi πήγε χωρίς δισταγμό στα M&Ms.

Η ανάρτηση της Jenner στο Instagram έχει 19 εκατομμύρια προβολές τώρα. Πολλοί διάσημοι, συμπεριλαμβανομένων των Hailey Baldwin, Chrissy Teigen, και της αδερφής τής Jenner, Kim Kardashian, σχολίασαν, εκφράζοντας το θαυμασμό στην αυτοσυγκράτηση της Stormi. Η Kardashian έγραψε. “ΔΕΝ θα συνέβαινε το ίδιο με τον Chi! Ή ειδικά με τον Saint.”

“Κλαίω … είναι τόσοοοο πολύτιμη ??❤️❤️❤️❤️❤️” έγραψε η Baldwin.

“Εντάξει, θεέ μου, είναι τόσο γλυκό που πρέπει να δοκιμάσω με τον Miles”, έγραψε η Teigen. “Ξέρω ότι η Luna δεν θα αντέξει, αλλά ο Miles θα κρατηθεί.”

Στο Twitter, η Stormi έγινε ένα δημοφιλές θέμα λόγω του βίντεο. Κάποιοι έγραψαν tweets, αναφέροντας ότι η Stormi έχει καλύτερη αυτοσυγκράτηση από τους περισσότερους ανθρώπους.

Το συγκεκριμένο challenge δοκιμάστηκε κι από τους Ferragnez, αλλά όχι με επιτυχία!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below