Το βράδυ του Σαββάτου η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. “Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι” έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Και συμπλήρωσε: “Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι”. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 όχι μόνο ενημέρωσε για το καλό της δημόσιας υγείας για την κατάστασή της αλλά παραμένει και στο σπίτι της στη Βούλα όπως ορίζουν οι ειδικοί.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Κάτι που δείχνει την υπεύθυνη συμπεριφορά της απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως είναι η πανδημία του κορωνοϊού. Δεν ήταν βέβαια λίγοι αυτοί που έσπευσαν να την κατηγορήσουν για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ιταλία.

View this post on Instagram

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

Κάποιοι από τους διαδικτυακούς της φίλους βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν στο πρόσωπό της την οργή τους, κατηγορώντας την ότι κόλλησε από την απόδρασή της στην ιταλική πόλη. Κάτι που σίγουρα δεν ισχύει για τρεις βασικούς λόγους!

α) Η Φαίη Σκορδά όντως ταξίδεψε στην Ιταλία με τον σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο στις 22 Φεβρουαρίου. Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει αυτή την απόδραση πολύ πριν η εξάπλωση του ιού γίνει τόσο ραγδαία και μάλιστα σε μία πόλη που μέχρι τότε δεν είχε κρούσματα. Το σενάριο του να νόσησε στη γειτονική χώρα καταρρίπτεται και από το γεγονός ότι έχουν περάσει περισσότερες από 20 μέρες από το ταξίδι που σημαίνει ότι ο ιός θα είχε κάνει ήδη τον κύκλο ου και δεν θα έβγαινε θετικό το τεστ της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Marie Claire, ο σύντροφός της Νίκος Ηλιόπουλος έκανε επίσης το τεστ και βγήκε αρνητικός, όπως και τα παιδιά της Δημήτρης και Γιάννης.

View this post on Instagram

Buongiorno❤️

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

β) Η Φαίη Σκορδά τις τελευταίες μέρες είχε έρθει σε επαφή με ανθρώπους που είχαν νοσήσει ή είχαν έρθει σε επαφή με νοσούντες στα studio Κάππα από όπου βγαίνει η εκπομπή “Το πρωινό”.

γ) Το τελευταίο διάστημα βρέθηκε σε αρκετές εκδηλώσεις όπου συναναστράφηκε αρκετό κόσμο με τελευταία μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο κολλέγιο Αθηνών.

Στα δυο τελευταία βρίσκεται όλη η αλήθεια για το πού η παρουσιάστρια κόλλησε τον κορωνοϊό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below