Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Νίκο, τον περασμένο Σεπτέμβριο και από τότε το ζευγάρι φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Την ημέρα του γάμου της, η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί μαζί μας μέσω Instagram όλες τις προετοιμασίες για την τελετή, από το μακιγιάζ και το χτένισμά, μέχρι το νυφικό της, ανεβάζοντας διαρκώς φωτογραφίες στο προφίλ της. Τελικά όμως είχε κρατήσει την πιο όμορφη φωτογραφία από τις προετοιμασίες κρυφή!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Μαντω Γαστερατου 🤘 (@madogasteratou) on

Τη δημοσίευσε όμως -στο Instagram πάλι- τώρα 4 μήνες μετά το γάμο και όπως είναι φυσικό τα likes έπεσα βροχή! Η Μαντώ ποζάρει topless λίγο πριν φορέσει το νυφικό της την ημέρα του γάμου της, με τα μαλλιά της ακόμα μπερδεμένα και το μακιγιάζ της ημιτελές. Το ασπρόμαυρο της φωτογραφίας και το εκφραστικό βλέμμα της κάνουν την όλη εικόνα να δείχνει ακόμη πιο ατμοσφαιρική και artistic.

«Feeling is the hidden language of the soul of the body…  (Τα αισθήματα είναι η κρυφή γλώσσα της ψυχής του σώματος)», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της, που συγκέντρωσε περίπου 10.000 καρδούλες και δεκάδες θετικά σχόλια.