Η Μαρί Σαντάλ και ο άνδρας της Παύλος, γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου, γιόρτασαν το Πάσχα των Καθολικών με ένα μεγάλο πάρτι στο εξοχικό τους στις Μπαχάμες. Εκεί παραβρέθηκαν αγαπημένοι τους φίλοι και φυσικά μέλη της οικογένειας τους. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, την Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο. Όλοι ήταν ντυμένοι με χαρούμενα, καλοκαιρινά outfits και φάνηκαν να περνούν φανταστικά στους εντυπωσιακούς κήπους του εξοχικού.

 

View this post on Instagram

 

Easter with my bunnies @indiahicksstyle @brookemetcalfe99 🌸🐣🌸

A post shared by Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) on

Εμείς μετά τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια την Μαρία-Ολυμπία και των Κωνσταντίνο-Αλέξιο, γνωρίσαμε τώρα και τον τρίτο της γιο τον Αχιλλέα, ο οποίος είναι πια 19 χρονών. Η μητέρα του μοιράστηκε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ο πατέρας και γιος απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στις Μπαχάμες.

View this post on Instagram

 

Pavlos and Achileas 💙

A post shared by Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pavlos Crown Prince (@pavlosgreece) on

Ο Αχιλλέας έχει αλήθεια μεγαλώσει και κάτι μας λέει πως θα γίνει περιζήτητος σύζυγος για κάθε υποψήφια που ονειρεύεται να γίνει με κάποιον τρόπο royalty. Με μια ματιά στο προσωπικό του Instagram θα δείτε πως έχει μια σύγχρονη και φρέσκια αισθητική, είναι ιδιαίτερα στιλάτος και απολαμβάνει τις βόλτες και τα extreme sports με τους φίλους του.

 

View this post on Instagram

 

Probably my first and last time flying

A post shared by Achileas of Greece (@achi_of_greece) on