Η θεατρική παράσταση «Τι ζούμε ρε;», η οποία ανεβαίνει στο θέατρο Άλσος σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη και κείμενα της Δήμητρας Παπαδοπούλου, γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη διάρκεια του καλοκαιριού και συνεχίζει να μαζεύει πλήθος κόσμου που θέλει να γελάσει και να συγκινηθεί με τους διαλόγους και την πλοκή του έργου.

Αποτελεί μια κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας, έναν καθρέφτη που σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, που παραμορφώνει και μεγεθύνει. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή. Ο προαιώνιος ρόλος της επιθεώρησης είναι να παίρνει το βαρύ και να το κάνει ελαφρύ, το ψυχικό βάρος να το κάνει γέλιο.

Η Μαρία Μπακαδήμου φαίνεται ν’ αναγνωρίζει τα οφέλη του θεάτρου, καθώς επέλεξε να παρακολουθήσει για δεύτερη φορά την επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα άκρως 70s look, συνδυάζοντας μάξι, σατέν φούστα με διάφορα σχέδια, μαύρα sliders και μαύρο πουλόβερ. Τη διαφορά έκαναν τ’ αξεσουάρ, με τους ογκώδεις χρυσούς κρίκους και την μεταλλική ζώνη να κλέβουν την παράσταση.

NDP

Στο πλευρό της παρουσιάστριας ήταν ο μικρότερος γιος της, Άρης Αργυρόπουλος. Η παρουσιάστρια, που τη νέα σεζόν αναλαμβάνει την παρουσίαση δική της εκπομπής τα Σαββατοκύριακα, έχει αποκτήσει δύο γιους με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, τον Άρη και τον Νικήτα. Αφού παρακολούθησαν την παράσταση, μητέρα και γιος βρέθηκαν στα παρασκήνια όπου φωτογραφήθηκαν με τον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη, Θοδωρή Αθερίδη.

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below