Η Meghan Markle επέστρεψε στο χώρο του θεάματος! Το πρώτο project στο οποίο συμμετείχε από τότε που η ίδια και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα –κάτι που έγινε και επίσημα στις 31 Μαρτίου– είναι ένα ντοκιμαντέρ της Disney. Eίναι η αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ “Elephant” του Disneynature που είναι διαθέσιμο στο Disney Plus από τις 3 Απριλίου.

Η δούκισσα του Σάσεξ συμφώνησε να “δανείσει” τη φωνή της υπό τον όρο η Disney να κάνει δωρεά σε οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής, που θα επιλέξει η ίδια. Θα στηρίξει, λοιπόν, την οργάνωση “Elephants Without Borders” το έργο της οποίας γνώρισε από κοντά όταν μαζί με τον σύζυγό ταξίδεψαν το 2017 στη Μποτσουάνα.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την ελεφαντίνα Shani και το αρσενικό ελεφαντάκι της, Jomo καθώς μεταναστεύουν μαζί με το κοπάδι τους μέσα από την έρημο Καλαχάρι στη Μποτσουάνα.

Οι ελέφαντες αντιμετωπίζουν ακραία ζέστη, έλλειψη τροφής και επίμονα αρπακτικά, καθώς ακολουθούν τα βήματα των προγόνων τους σε μια προσπάθεια να φτάσουν σε έναν καταπράσινο παράδεισο, σύμφωνα με τo Disneynature.

Η ανυπομονησία του κοινού επιβραβεύτηκε; Αν κρίνουμε από την υποδοχή που είχε το ντεμπούτο της, τότε η απάντησε είναι θετική. Οι χρήστες του twitter χαρακτήρισαν τη φωνή της απαλή, όμορφη και μαγική. Υπήρχαν βέβαια και οι επικριτικοί αλλά στην πλειοψηφία τους αναγνωρίσαν τη συμβολή της Meghan Markle στη βελτίωση της ζωής των ελαφάντων της Αφρικής.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below