Πριν η Meghan Markle αρραβωνιαστεί τον πρίγκιπα Harry, πραγματοποίησε μια εμφάνιση, η οποία παρότι κομψή, δυσαρέστησε το παλάτι και προκάλεσε την άμεση αντίδραση, ώστε το «λάθος» της να μην επαναληφθεί.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς της αυτοβιογραφίας του ζευγαριού με τίτλο “Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Family”, το 2016 οι παπαράτσι απαθανάτισαν τη Meghan Markle να κυκλοφορεί στους δρόμους του Toronto, φορώντας στο λαιμό της ένα κολιέ, αξίας 300 δολαρίων, με τα αρχικά “H” και “M” να κοσμούν τη χρυσή αλυσίδα του. Τα γράμματα αυτά παρέπεμπαν φυσικά στο όνομα του πρίγκιπα Harry και το δικό της και συμβόλιζαν την αγάπη τους. Δεδομένου όμως ότι η σχέση τους ακόμα δεν είχε γίνει γνωστή και ούτε είχε επισημοποιηθεί, αυτό το κολιέ μπορούσε να προκαλέσει πολλά προβλήματα όπως υποστήριξε το παλάτι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η Omid Scobie και Carolyn Durand γράφουν ότι η Meghan Markle δέχθηκε παρατήρηση από σύμβουλο του παλατιού, που τη συμβούλεψε ότι το μόνο που καταφέρνει φορώντας αυτό το κόσμημα είναι να ενθαρρύνει τους φωτογράφους να τραβούν τέτοιες φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τους συγγραφείς, η Meghan Markle δεν είπε πολλά τότε. Αντιθέτως, προτίμησε να ακούσει όσα της μεταφέρθηκαν και να ακολουθήσει τη συμβουλή. Όμως, η αλήθεια είναι ότι εκ των υστέρων ένιωσε ενοχλημένη και έντονα φορτισμένη συναισθηματικά, καθώς της φαινόταν υπερβολικό να της υποδεικνύεται από το γραφείο του συντρόφου της τι κόσμημα πρέπει να φορέσει ή να μην χαμογελάει στους φωτογράφους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below