Οι περισσότεροι γαμπροί έχουν άγχος τη βραδιά πριν το γάμο τους και γι αυτό δε μπορούν να κοιμηθούν. Ο William πάλι μπορεί να μην κοιμήθηκε, αλλά ο λόγος ήταν άλλος.

Ο ίδιος μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι είχε καταφέρει να κοιμηθεί το πολύ μισή ώρα. Για ποιο λόγο όμως συνέβη αυτό, αφού δεν ήταν ένταση και στρες; Η απάντηση έρχεται:

Όταν λοιπόν πίσω στο 2011 η Kate και ο William είχαν ανακοινώσει πως θα παντρευτούν οι #royalfans είχαν πάθει υστερία: ‘Ολη τη νύχτα γιόρταζαν έξω στο δρόμο τραγουδώντας και γιορτάζοντας το γεγονός με αποτέλεσμα όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το Παλάτι να μην τον αφήσει να κλείσει μάτι όλη τη νύχτα.

Το πλήθος είχε περικυκλώσει τον Οίκο Clarence, το Green Park αλλά και το ίδιο το Παλάτι του Buckingham με χιλιάδες κόσμου να βρίσκεται σε πραγματικό παροξυσμό.

Όσο για το Harry, κι εκείνος είχε κοιμηθεί λίγο τη νύχτα πριν από το γάμο του καθώς έπινε ως αργά μαζί με την αδερφή της Kate, Pippa, και την τότε σύντροφό του Chelsy Davy: To δικό τους πάρτυ έληξε στις 3 τα ξημερώματα όταν ο άτακτος ακόμα τότε Harry πήδηξε ένα μπαλκόνι στο Goring Hotel και επέστρεψε στον οίκο Clarence για ύπνο.