Σε μια σπάνια, κοινή δημόσια εμφάνιση εντόπισε ο φωτογραφικός την Natalie Portman παρέα με τον σύζυγό της Benjamin Millepied. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2009 και παντρεύτηκε το 2012, έναν χρόνο μετά τον ερχομό στον κόσμο του πρώτου τους παιδιού, παρευρέθηκε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της συγκέντρωσης χρημάτων για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, L.A. Dance Project, που ίδρυσε ο Millepied το 2012.

Η 40χρονη ηθοποιός έλαμπε μέσα στο βελούδινο, μαύρο φόρεμά της και κοιτούσε με θαυμασμό τον σύζυγό της. Το εντυπωσιακό cat-ear nτεκολτέ του φορέματος, που έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Thierry Mugler, αλλά και τα puff sleeves του έκλεψαν τις εντυπώσεις και ταίριαζαν άψογα με το total black look του Benjamin Millepied.

splashnews.com

Πρόσφατα η ηθοποιός είχε απαντήσει σε φήμες που την ήθελαν ξανά έγκυο, μετά και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της το 2017, με ένα σχόλιο στο Instagram. «Προφανώς είναι ακόμα επιτρεπτό το 2021 για οποιονδήποτε να εικάζει και να σχολιάζει το σώμα μιας γυναίκας όποτε θέλει;», είχε γράψει. Διαβάστε εδώ αναλυτικά την ανάρτηση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below