Η Νατάσα Παζαΐτη είναι μία γυναίκα που δεν φοβάται να τολμήσει, ειδικά αν όσα κάνει θα έχουν θετικό αντίκτυπο και θα προσφέρουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Πρόσφατα, πήρε μέρος στη θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ARTE, που ανέβηκε στο Κολέγιο Αθηνών από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου. Το έργο ήταν το «Μια θεία απ΄ το Σικάγο» με την ειδική χειρουργό μαστού να ενσαρκώνει τον ρόλο της «Ελένης», ενώ -όπως έχει γίνει γνωστό- όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού.

NDP

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Δήμητρα Δερμιτζάκη και τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία υποδύθηκε τη θεία από τη Σικάγο.

NDP

Την παράσταση παρακολούθησαν πολιτικοί και καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Κώστας Καραμανλής. Μετά το τέλος της η Νατάσα Παζαΐτη φωτογραφήθηκε παρέα με τον γιο της Αλέξανδρο. Στη φωτογραφία ποζάρουν μαζί, με τη χειρουργό να συνδυάζει ένα μαύρο παντελόνι με μια πουκαμίσα σε φωτεινό πράσινο χρώμα με ιδιαίτερο δέσιμο στον λαιμό.

Δείτε τους:

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below