Αν η Δρόσω περνούσε από το οντισιόν στο The Voice σίγουρα θα γυρνούσαν και οι 4 καρέκλες των κριτών. Δεν ήταν μόνο το επεισόδιο της Τετάρτης που ανέδειξε την ωραία φωνή της Δανάη Μιχαλάκη. Έχει ξετυλίξει το ταλέντο της και σε προηγούμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες αλλά και με συμμετοχές σε τραγούδια όπως το “Κι εγώ αέρας θα’ μαι”.

Η στιγμή όμως που ο ρόλος της ερμηνεύει ένα κομμάτι για χάρη του new entry της σειράς, Τάκη Δοξαρά (που υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας), τρέλανε το twitter που έσπευσε να το μπλέξει με το γνωστό talent show. Φυσικά, δεν έμεινε ασχολίαστο και το ειδύλλιο που ξεκινά ανάμεσά τους.

 


Το twitter “αποφάσισε” μάλιστα και με ποια ομάδα του The Voice θα συνεχίσει η Δρόσω και δεν είναι άλλη από αυτή του Πάνου Μουζουράκη.


Βέβαια, υπήρχε κι εναλλακτική για άλλη εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Spoiler alert! Στο επεισόδιο της Παρασκευής θα δούμε την είσοδο της μαντάμ Κούλας που υποδύεται η Ναταλία Τσαλίκη. Είναι μια παλιά αρτίστα της Τρούμπας που με τα χρόνια προάχθηκε σε “υπεύθυνη καταστήματος” στο καμπαρέ «Χαβάη». Δουλειά της είναι να προσέχει τα κορίτσια, να φροντίζει τις λειτουργικές ανάγκες του μαγαζιού και να μαζεύει τους πελάτες, όταν αυτοί ζητούν περισσότερα απ’ όσα έχουν πληρώσει. Έρχεται κοντά με τη Δρόσω και γίνεται το στήριγμά της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below