Στις 20 Δεκεμβρίου πρόκειται να γιορτάσει με αγαπημένους της συγγενείς και φίλους τα γενέθλιά της, όμως η κόρη της, Σοφία, φρόντισε να της δείξει την τεράστια αγάπη της, στέλνοντάς της ένα πολύ εντυπωσιακό και κομψό δώρο νωρίτερα.

Η Άννα Βίσση δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Το πακέτο έφτασε κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη και μετά το unboxing, η διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε το δώρο της και φωτογραφήθηκε γεμάτη χαρά μπροστά στον καθρέφτη της.

Μάλιστα θέλησε να μοιραστεί αυτή τη χαρά της με τους θαυμαστές της, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία που τράβηξε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα της έγραψε: «Έλαβα ένα δώρο από τη Νέα Υόρκη σήμερα» και ευχαρίστησε φυσικά την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική, με τα δυο παιδιά της, Νίκο και Νέστορα και εργάζεται εκεί, ενώ ασχολείται ενεργά και με τη μόδα.

Όσο για το δώρο; Πρόκειται για ένα παλτό στην πιο must απόχρωση της φετινής σεζόν, το φούξια, που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις στις εμφανίσεις της τραγουδίστριας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below