Μια από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν από τις Χρυσές Σφαίρες 2024 είναι αυτή της τυφλής πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς του Netflix «Το Φως που δεν Βλέπουμε», Aria Mia Loberti, για δύο σημαντικούς λόγους. Γιατί ανέβασε για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί τον σκύλο οδηγό της και επειδή με τη μαύρη τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει, με το σέξι cut-out στο πλάι, επιβεβαίωσε (για πόσο καιρό άραγε θα επισημαίνουμε ό,τι θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο) ότι μια τυφλή γυναίκα είναι, κυρίως, μια γυναίκα που μπορεί να αγκαλιάσει τον αισθησιασμό της. Όπως όλες μας.

«Είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει στο κόκκινο χαλί ένας σκύλος οδηγός» όπως επιβεβαίωσε η ίδια, προσθέτοντας ότι είναι επίσης η πρώτη φορά που «έχουμε μια αυθεντική αναπαράσταση ενός χαρακτήρα σε μια παραγωγή τέτοιου μεγέθους». Να σημειωθεί ότι «Το Φως που δεν Βλέπουμε» βρέθηκε υποψήφιο στην κατηγορία της Καλύτερης Μίνι Τηλεοπτικής Σειράς (όπου τελικά βραβεύτηκε το «Beef»).

«Είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει στο κόκκινο χαλί ένας σκύλος οδηγός» όπως επιβεβαίωσε η ίδια, προσθέτοντας ότι είναι επίσης η πρώτη φορά που «έχουμε μια αυθεντική αναπαράσταση ενός χαρακτήρα σε μια παραγωγή τέτοιου μεγέθους».

Στη σειρά, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο, βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Anthony Deorr, υποδύεται ένα τυφλό κορίτσι από τη Γαλλία που η διαδρομή του διασταυρώνεται με εκείνη ενός Γερμανού στρατιώτη (Louis Hofmann).

Δείτε την εμφάνιση της Aria Mia Loberti και μια σχετική ανάρτηση από τη Σχολή Σκύλων Οδηγών Λάρα:

Photo by Gilbert Flores/Golden Globes 2024/Golden Globes 2024 via Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below