Ένα ασυνήθιστο κοινό μοιράζονται οι Catherine Zeta Jones και Michael Douglas: έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα, στις 25 Σεπτεμβρίου, τα οποία μάλιστα γιορτάζουν εδώ και 24 χρόνια. Ενόψει της φετινής διπλής αυτής γιορτής, η Zeta Jones έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου ανέβασε δύο selfies του ζευγαριού. Όπως έγραψε στη λεζάντα: «Είναι τα γενέθλιά μας! Μετά από 24 χρόνια που γιορτάζουμε την ξεχωριστή αυτή μέρα μαζί, ανυπομονώ! Σε αγαπάω!».

Σε επόμενη ανάρτηση, η Zeta Jones ανέβασε ένα βίντεο όπου και οι δύο χαιρετούν την κάμερα μέσα από την καμπίνα ελικοπτέρου που απογειώθηκε με άγνωστο, για τους followers της ηθοποιού, προορισμό: «Τα γενέθλιά μας αρχίζουν γεμάτα χαμόγελα! Ας ξεκινήσει το παιχνίδι!».

Η 52χρονη Zeta Jones και ο 78χρονος Michael Douglas είναι παντρεμένοι 22 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 21χρονο Dylan και την 18χρονη Carys. Καθώς δηλώνουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι -κάτι καθόλου δεδομένο, ιδιαίτερα στον κόσμο του θεάματος- η σχέση τους ανατρέπει το στερεότυπο ότι η μεγάλη διαφορά ηλικίας στο ζευγάρι αποτελεί συνταγή αποτυχίας.

Δείτε τις νέες αναρτήσεις της Catherine Zeta Jones:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below