Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck γυρίζουν τον κόσμο και τα κοσμικά events της εποχής σκορπώντας χειρονομίες τρυφερότητας. Μετά την εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ Βενετίας και τα Μουσικά Βραβεία του MTV, έδωσαν το «παρών» στο Met Gala, όπου φωτογραφήθηκαν ανταλλάσσοντας ένα παθιασμένο φιλί ενώ φορούσαν τις μάσκες τους. Ο έρωτας δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε στην εποχή της πανδημίας.

Παρόλο που η Jennifer Lopez έκανε εντυπωσιακή είσοδο μόνη της στο κόκκινο χαλί, ο σύντροφός της έσπευσε σύντομα να τη συνοδεύσει. Και οι δύο επένδυσαν στον Ralph Lauren: Ο Affleck σε ένα tuxedο και η Lopez σε ένα αισθησιακό φόρεμα σε σκούρο καφέ χρώμα, με αισθησιακή λαιμόκοψη και σέξι κόψιμο στον ποδόγυρο.

Σε στυλ western, στο πνεύμα του φετινού concept της δεξίωσης του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης «In America: A Lexicon of Fashion», τη βραδινή τουαλέτα της Lopez, για την οποία εργάστηκαν δεκαπέντε τεχνίτες για πάνω από δώδεκα μέρες σύμφωνα με την ανακοίνωση του οίκου, συμπλήρωσαν μια faux γούνα και vintage αξεσουάρ Ralph Lauren, όπως ένα ασημένιο δαχτυλίδι με σφραγίδα της φυλής Navajo.

Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε τον Απρίλιο και η επίσημη αποκάλυψη του reunion έγινε τον Ιούλιο, μέσα από το Instagram, με αφορμή τα γενέθλια της τραγουδίστριας.

Δες το παθιασμένο φιλί τους με μάσκες:

Photo by Jamie McCarthy/MG21/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below