Στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δημήτρης Λιγνάδης, μαζί με τον συνήγορο υπεράσπισής του, όπως αποκάλυψε η Έλενα Ακρίτα μέσα από τη σελίδα της στο facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός/σκηνοθέτης πήγε αυτοβούλως, με σκοπό να μάθει αν έχει βγει ένταλμα για τη σύλληψή του, καθώς νωρίτερα, τον αναζητούσαν άτομα στο σπίτι του, όπως και στην κατοικία της μητέρας του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Στη συνέχεια αποχώρησε και όπως δήλωσε στο protothema.gr: «Δεν είμαι στο σπίτι μου. Δεν είμαι στη ΓΑΔΑ. Είμαι σε ένα φιλικό σπίτι. Και δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο σπίτι μου. Ξέρω τι υπάρχει από το πρωί. Η παραφιλολογία φτιάχνει ένα κλίμα πιεστικό πολλές φορές και δεν μπορώ να το συντηρήσω. Μέχρι πρότινος έλεγαν ότι υπάρχουν εντάλματα και δεν υπάρχει τίποτα».

Υπενθυμίζουμε πως χθες το βράδυ έγινε ακόμη μία σημαντική κατάθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα σχετικά με τον Λιγνάδη. «Κατατέθηκε  ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών μήνυση για βιασμό σε βάρος ανηλίκου. Το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε το 2010 όταν το θύμα ήταν ηλικίας 14 ετών, μαθητής Β’ τάξης Γυμνασίου» δήλωσε ο δικηγόρος του μηνυτή Ι. Βλάχος και προσέθεσε: «Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί. Ο δράστης είναι πασίγνωστος-ηθοποιός το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίως εντόνως τη δημοσιότητα». Ο δικηγόρος τόνισε πως είναι σημαντικό οι αρχές να κινηθούν άμεσα «διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη στο κοινωνικό σύνολο».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below