Τη γνωρίσαμε ως την ανιψιά της σταρ Julia Roberts, όμως η Emma Roberts έχει εξελιχθεί με το δικό της τρόπο σε Α-list  ηθοποιό και σταρ του στιλ. Η τάση της να συνδυάζει προσιτά brands με επώνυμα κομμάτια την καθιστά πραγματική πηγή έμπνευσης, ενώ σπάνια ένα σύνολό της μπορεί να χαρακτηριστεί βαρετό. Κατά συνέπεια μας αρέσει πολύ να παρακολουθούμε το ντύσιμό της τόσο στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί όσο και στην καθημερινότητά της, ακόμα κι αν πρόκειται για μια καθημερινότητα που περνά τις περισσότερες ώρες στο σπίτι της λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Η πιο πρόσφατη απόδειξη είναι το ολόσωμο μαγιό που επέλεξε η Emma Roberts να φορέσει για να κάνει ηλιοθεραπεία στον κήπο του σπιτιού της. Τη φωτογραφία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram πριν από μερικές ημέρες και στη λεζάντα της σημείωσε και το brand στη συλλογή του οποίου ανήκει το μαγιό, που δεν είναι άλλο από τον οίκο Fendi.

To logo print ολόσωμο μαγιό με τις neon pink λεπτομέρειες είναι sold out κομμάτι αφού ανήκει στην περσινή συλλογή του brand, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μια hot πρόταση για τις φετινές σου καλοκαιρινές διακοπές.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below