Η εποχή που ζούμε επιβάλει να είμαστε στο σπίτι πολύ περισσότερο από ότι συνηθίζαμε. Aυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε παρέα με τους αγαπημένους μας  κάνοντας πάρτι. Σίγουρα θα υπάρχει ο περιορισμός των ατόμων, με βάση τα πρωτόκολλα υγείας για τον κορωνοϊό, αλλά θα έχει την μουσική που αγαπάμε. Αν δεν θέλεις να αναλάβεις τον ρόλο το Dj, το Mega έχει αναλάβει να ντύνει τα βράδια της Παρασκευής με μουσικές.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, το “Σπίτι με το Mega“, έρχεται στο σταθερό του ραντεβού με τους ιδανικούς οικοδεσπότες για το πιο ξεσηκωτικό πάρτι. Βάλτε τεκίλα και απολαύστε τους Onirama.

Το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και… “Ο Χορός” ξεκινάει.  Οι Onirama ξεδιπλώνουν το μουσικό άλμπουμ της 20χρονης πορείας του σε μία μοναδική τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια όπως “Δύσκολος Καιρός για Πρίγκιπες”, “Το ξέρω θα ‘ρθείς”, “Επαναστάτης”, “Ό,τι Δεν Έχεις”, “Κλεψύδρα” αλλά και τις πρόσφατες επιτυχίες τους “Που Ήσουν Χθες” και φυσικά το hit της φετινής σεζόν “Αχ Να Σε Ξέχναγα”.

Οι Onirama μοιράζονται τα μικρόφωνα με αγαπημένους φίλους με τους οποίους ενώνουν τις φωνές τους.

Η number one Έλενα Παπαρίζου συναντά για ακόμα μια φορά τους Onirama και όπως πάντα το αποτέλεσμα της μουσικής τους συνάντησης είναι απολαυστικό. Την ανεξάντλητη ενέργεια του συγκροτήματος επί σκηνής μοιράζεται και ο Μάνος Πυροβολάκης με τη λύρα του δίνοντας το δικό του παλμό. Στη βραδιά συμμετέχει ο πληθωρικός Γιάννης Ζουγανέλης απογειώνοντας το κέφι στη σκηνή. Μαζί τους και η Στεφανία Ρίζου.

Αγαπημένα τραγούδια,  πρωτότυπες διασκευές, αλλά και απρόσμενα remakes κλασικών τραγουδιών θα μας ξεσηκώσουν όλους με βασικά συστατικά τα Oniramaς, τη μαγεία και το χορό.

Πάρε μία γεύση από το πάρτι της Παρασκευής:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below