Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μοιράζεται συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα στο λογαριασμό της στο Instagram. Με τη νέα σειρά φωτογραφιών της 44χρονης ηθοποιού, ωστόσο, θα ταυτιστούν ιδιαίτερα οι εργαζόμενες μητέρες. Γιατί την παρουσιάζουν να αγκαλιάζει χαρούμενη τον 8χρονο γιο της, Δημήτρη, και να γράφει στη λεζάντα: «Η ευτυχία όταν ξαφνικά βλέπεις μπροστά σου χωρίς να το περιμένεις το παιδί σου στην δουλειά!».

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει τον Δημήτρη με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, ενώ παλαιότερα είχε γίνει ανάδοχος και ενός κοριτσιού, για το οποίο είχε ξεκινήσει μια διαδικασία υιοθεσίας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, δυστυχώς.

Ενώ περίμενε την οριστική απόφαση, για το αν θα κατάφερνε να κάνει ένα ακόμα παιδί μέρος της οικογένειάς της, είχε πει στο Marie Claire: «Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η υιοθεσία, είμαι ανάδοχη μητέρα. Οπότε όλο αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί… Αν δεν έχει η ολοκληρωθεί η υιοθεσία ενός παιδιού, ποτέ δεν ξέρεις. Φυσικά και έχω πολύ θυμό. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω… Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω. Εκ των υστέρων θα σου πω ότι μετάνιωσα (που το δημοσιοποίησα). Πολύ. Που μίλησα γι’ αυτό. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε ρομαντικοί και θέλουμε να μιλάμε για όσα κάνουμε. Το είπα αφού είχαν περάσει δύο χρόνια, γιατί ήλπιζα ότι όλο αυτό το πράγμα θα μπορούσε να επηρεάσει κι άλλους ανθρώπους και να… Επηρέασε δυο άτομα κι αυτό ήταν πολύ θετικό, αλλά εμάς μάς κούρασε, μας ενόχλησε και τελικά ένιωσα ότι έβαλα σε μια δοκιμασία την οικογένειά μου. Ακόμη κι αν το παιδί αυτό δεν μείνει τελικά σ’ εμάς και αν δεν ολοκληρωθεί η υιοθεσία, γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση… Για μένα αυτό το παιδί είναι… Αυτά τα τρία χρόνια που έζησα μαζί του, είναι παιδί μου».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below