Οι τραγουδοποιοί και τραγουδιστές μπορούν τουλάχιστον να διοχετεύσουν τον πόνο τους για έναν χωρισμό στις επιτυχίες τους. Γιατί μετά τη Shakira, που λέγεται ότι απευθύνεται, μέσα από το «Out of your League», στον Gerard Pique, η Miley Cyrus παρουσίασε το «Flowers», που οι θαυμαστές της πιστεύουν ότι είναι γραμμένο για τον Liam Hemsworth. Να θυμίσουμε ότι η Cyrus και ο ηθοποιός πήραν διαζύγιο τον Φεβρουάριο του 2020 μετά από έναν χρόνο γάμου.

Η 30χρονη δημιουργός και ερμηνεύτρια περιγράφει μια σχέση που έχει τελειώσει, αυτό είναι σίγουρο. Από εκεί και πέρα, οι ομοιότητες των στίχων του τραγουδιού με το ειδύλλιό της με τον Hemsworth, που πέρασε από σαράντα κύματα χωρισμών και επανασυνδέσεων μέχρι να καταλήξει στο βραχύβιο γάμο τους, είναι υπό συζήτηση.

Αρχικά, η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού, στις 13 Ιανουαρίου, συνέπεσε με την ημέρα γενεθλίων του Hemsworth, οπότε ίσως ήταν ένα «δώρο» της πρώην του. Επίσης, ο στίχος «χτίσαμε ένα σπίτι και το είδαμε να καίγεται» μπορεί να είναι κυριολεκτικός, καθώς το σπίτι του ζευγαριού στο Μαλιμπού είχε καεί στις πυρκαγιές του 2018. Μάλιστα αυτό το γεγονός την ώθησε να τον παντρευτεί, όπως θα έλεγε αργότερα σε μια συνέντευξή της στο «Rolling Stone»: «Όταν νιώθεις να πνίγεσαι, αναζητάς το σωσίβιο για να σωθείς. Αυτό, νομίζω, ήταν ο γάμος για εμένα. Μια ύστατη προσπάθεια να σώσω τον εαυτό μου».

Ο στίχος «χτίσαμε ένα σπίτι και το είδαμε να καίγεται» μπορεί να είναι κυριολεκτικός, καθώς το σπίτι του ζευγαριού στο Μαλιμπού είχε καεί στις πυρκαγιές του 2018.

Επιπλέον, σύμφωνα με τους θαυμαστές της, το τραγούδι έχει ομοιότητες με το «When I Was Your Man» του Bruno Mars, που λέγεται ότι τής είχε αφιερώσει κάποτε ο Hemsworth. Ενώ στο βίντεο κλιπ η Cyrus φοράει ένα oversized κοστούμι, που μοιάζει με ένα του πρώην της. Φυσικά, όλα αυτά είναι υποθέσεις καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ούτε από την ίδια ούτε από τον Hemsworth.

Ακούστε το «Flowers» της Miley Cyrus:

Ακούστε το «When I Was Your Man» του Bruno Mars:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below