Τελευταία η Madonna απασχολεί όλο και συχνότερα την επικαιρότητα. Μετά τα σέξι και, συχνά, αμφιλεγόμενα βίντεο στα social media, την ανακοίνωση της νέας κινηματογραφικής βιογραφίας της με την Julia Garner και της παγκόσμιας περιοδείας της για τον εορτασμό της 40ης επετείου της, έκανε μια ήδη πολυσυζητημένη εμφάνιση στα 65α Grammy Awards. Πολυσυζητημένη και για το λουκ της -που συνδύαζε το βικτωριανό συντηρητισμό με το σύγχρονο ανδρόγυνο στυλ και τον αισθησιασμό- και για τις δηλώσεις της.

Η 64χρονη βασίλισσα της ποπ συνδύασε μαύρο κοστούμι, από μίντι σακάκι και μάξι φούστα, με ένα μεγάλο σκίσιμο στο πλάι που αποκαλύπτει το δικτυωτό καλσόν της και τις μοβ ιλιγγιώδεις πλατφόρμες της. Από μέσα φορούσε λευκό πουκάμισο και γραβάτα.

«Είστε έτοιμοι για να κάνουμε θόρυβο;» προκάλεσε το κοινό, όταν ανέβηκε να παρουσιάσει το βραβείο της καλύτερης ποπ ομαδικής ερμηνείας στους Sam Smith και Kim Petras για το τραγούδι με τον ταιριαστό με την περσόνα της τίτλο «Unholy». «Θα κοιμηθούμε εδώ απόψε.

»Να λοιπόν τι έμαθα μετά από τέσσερις δεκαετίες στη μουσική: αν σε αποκαλούν σοκαριστικό, σκανδαλώδη, φασαριόζο, προβληματικό, προκλητικό ή επικίνδυνο, σίγουρα είσαι στο σωστό δρόμο για κάτι καλό.

«Να λοιπόν τι έμαθα μετά από τέσσερις δεκαετίες στη μουσική: αν σε αποκαλούν σοκαριστικό, σκανδαλώδη, φασαριόζο, προβληματικό, προκλητικό ή επικίνδυνο, σίγουρα είσαι στο σωστό δρόμο για κάτι καλό».

»Είμαι εδώ να ευχαριστήσω όλους τους επαναστάτες εκεί έξω που ανοίγουν νέους δρόμους. Εσείς -όπως και όλοι όσοι κάνετε θόρυβο εκεί έξω- πρέπει να ξέρετε ότι η τόλμη σας δεν περνάει απαρατήρητη. Σας βλέπουν, σας ακούν και, κυρίως, σας υπολογίζουν».

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Madonna:

: Photo by Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below