Κι όμως, η Gwen Stefani, η frontwoman των No Doubt, έγινε 53 ετών. Αλλά μοιάζει να μην έχει περάσει ούτε μέρα από την εποχή των μεγάλων επιτυχιών της στα μέσα της δεκαετίας του ‘90. Αυτή η συνειδητοποίηση έκανε τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται στα social media ποιο είναι το δικό της ελιξίριο της νεότητας, με κάποιους να γράφουν: «Σε παρακαλώ, ας μεγαλώσω όπως η Gwen Stefani», «Μακάρι να είχα τα δικά της γονίδια #ageless».

Η ίδια πάντως δεν αποδίδει τη νεανική εμφάνισή της σε κάποια αισθητική επέμβαση. Πριν από μερικά χρόνια, μιλώντας στον James Corden, ο οποίος την είχε παρομοιάσει με τον «Benjamin Button», τον κινηματογραφικό ήρωα του Brad Pitt που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και μικρότερος, παρουσίασε τη δική της εκδοχή του «λίφτινγκ»: Το γεγονός ότι όταν κατέρρευσε η ζωή της, ερωτεύτηκε ξανά και μετέφερε τα συναισθήματά της σε ένα νέο άλμπουμ. «Αυτό είναι λοιπόν το λίφτινγκ μου. Να γράφω μουσική για την ευτυχία και την αλήθεια».

«Αυτό είναι λοιπόν το λίφτινγκ μου. Να γράφω μουσική για την ευτυχία και την αλήθεια»

Σε μια άλλη συνέντευξή της, πάντως, στο «Forbes», μίλησε για πιο πρακτικά θέματα, περιγράφοντας την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της, την οποία χαρακτήρισε «μίνιμαλ»: «Συνήθως περιλαμβάνει μια προσευχή, βούρτσισμα δοντιών και ενυδάτωση. Κάποιες φορές κάνω μασάζ στο πρόσωπό μου, αν είναι πρησμένο».

Επίσης έχει ως κανόνα προτού πέσει για ύπνο το βράδυ να έχει αφαιρέσει σχολαστικά κάθε ίχνος μακιγιάζ και να έχει ενυδατωθεί. «Η ενυδάτωση είναι ο κανόνας περιποίησης του προσώπου μου που λατρεύω, όλο και περισσότερο καθώς μεγαλώνω. Προτιμώ να γυαλίζει παρά να δείχνει ματ και ξηρό».

Δείτε μια πρόσφατη εμφάνιση της Gwen Stefani:

Todd Owyoung/NBC via Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below