Ποιος μπορεί να ξεχάσει την κωμική σειρά «Big Bang Theory», την αγαπημένη παρέα των nerds που έκαναν θραύση στη μικρή οθόνη για πάνω από μία δεκαετία που κράτησε η προβολή του σίριαλ του CBS, από το 2007 έως το 2019; Οι σεναριογράφοι επινόησαν πολλά ερωτικά ταιριάσματα ανάμεσα στους ήρωές τους, όμως το πιο διάσημο, όχι μόνο στο τηλεοπτικό στούντιο αλλά και στην αληθινή ζωή, ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών, Kaley Cuoco και Johnny Galecki, στο ρόλο των «Penny» και, αντίστοιχα, «Leonard Hofstadter».

Μιλώντας για πρώτη φορά για το ρομάντζο τους με λεπτομέρειες, η Kaley Cuoco παραδέχτηκε ότι από την αρχή ήταν «τσιμπημένη» με τον συμπρωταγωνιστή της: «Δεν προσπαθούσα καν να το κρύψω. Είχε φοβερή μαγκιά. Εκείνη την περίοδο και οι δύο είχαμε άλλες σχέσεις, αλλά εγώ είχα μάτια μόνο για τον Johnny. Όταν έμαθα ότι άρεσα και σε εκείνον, σκέφτηκα, ωχ, θα έχουμε μπλεξίματα».

«Δεν προσπαθούσα καν να το κρύψω. Είχε φοβερή μαγκιά. Εκείνη την περίοδο και οι δύο είχαμε άλλες σχέσεις, αλλά εγώ είχα μάτια μόνο για τον Johnny. Όταν έμαθα ότι άρεσα και σε εκείνον, σκέφτηκα, ωχ, θα έχουμε μπλεξίματα»

Στις σκηνές που γύριζαν μαζί, ήταν ξεκάθαρο, σύμφωνα με την Cuoco, ότι υπήρχε χημεία: «Μέχρι να γίνουμε ζευγάρι και στην αληθινή ζωή, υπήρχε χημεία. Έπρεπε όμως να περάσει ολόκληρη η πρώτη σεζόν για να είμαστε πραγματικά μαζί».

Όχι παράξενα, λοιπόν, το πρώτο τους φιλί ήταν όμορφο και αμήχανο μαζί. Η Cuoco σαν «Penny» είχε φορέσει μια σέξι στολή για το Χάλογουιν πάρτι του «Leonard» και ήδη προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα, εκείνος της είχε πει πόσο χαριτωμένη είναι. «Αλλά μέχρι να φιληθούμε, ένιωθα νευρικότητα».

Η στιγμή που, τελικά, οι ηθοποιοί αποφάσισαν να ενδώσουν στα συναισθήματά τους ήταν στο 14ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, «The Nerdvana Annihilation», σε μια σκηνή ονείρου, όπου ο «Leonard» σώζει την «Penny» από ένα ατύχημα σε ασανσέρ. «Τότε, νιώσαμε να ερωτευόμαστε». «Ήταν ένα κομβικό σημείο για τη σχέση μας», συμφωνεί και ο Galecki. «Μέχρι τότε, και εκείνη και εγώ ξέραμε ότι υπήρχε κάτι αμοιβαίο, και ότι αν προσπαθούσαμε να το αγνοήσουμε παρά να παραδοθούμε σε αυτό θα μάς αποσπούσε περισσότερο από τη δουλειά».

«Φιληθήκαμε στο μπαρ! Ήταν τόσο σκοτεινά εκεί, που σχεδόν ένιωθες ότι μπορούσες να κάνεις τα πάντα, αλλά μετά ένιωθα ότι, ωχ, τα πράγματα θα χειροτερέψουν»

Σε μια στιγμιαία παρόρμηση, ο Galecki προσκάλεσε την Cuoco να βγουν για ένα ποτό: «Ήμουν ενθουσιασμένη όταν μου έστειλε μήνυμα. Σκέφτηκα, Θεέ μου. Και ήξερα ότι θα μπαίναμε σε μπελάδες. Το ήξερα. Και φιληθήκαμε στο μπαρ! Ήταν τόσο σκοτεινά εκεί, που σχεδόν ένιωθες ότι μπορούσες να κάνεις τα πάντα, αλλά μετά ένιωθα ότι, ωχ, τα πράγματα θα χειροτερέψουν», πρόσθεσε η ηθοποιός γελώντας και συνέχισε: «Αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο μπαρ και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε στο πάρκινγκ. Ο Johnny είναι κρυψίνους, αλλά εγώ το αντίθετο. Θα μπορούσα την επόμενη ημέρα να το ανακοινώσω σε όλους. Αλλά εκείνος ήταν του στυλ: Δεν μπορούμε να το πούμε πουθενά! Έτσι, το κρατήσαμε μυστικό».

Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν, γιατί ο δημιουργός της σειράς, Chuck Lorre, τους έπιασε στα πράσα τουλάχιστον μία φορά: «Μια φορά μάς τσάκωσε να κρυβόμαστε πίσω από ένα αυτοκίνητο στο πάρκινγκ και σκύψαμε, σαν παιδιά που κρυβόμασταν από τους γονείς μας! Ήταν όμως κύριος και δεν είπε τίποτα».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below