Το ευχόμαστε από το 2004 που ολοκληρώθηκε η σειρά και επιτέλους θα το δούμε να συμβαίνει. Τo reunion των Friends, που θα απολαύσουμε στο HBO Max, έχει μπει ήδη στην τελική ευθεία παρά τις καθυστερήσεις που έφερε η πανδημία. Βέβαια, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν για την αγαπημένη μας τηλεοπτική παρέα την Άνοιξη αλλά η Lisa Kudrow έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα. Μιλώντας στο podcast του Rob Lowe Literally! With Rob Lowe, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ξεκίνησε τα πρώτα γυρίσματα. Βέβαια χωρίς τους συμπρωταγωνιστές της: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, and David Schwimmer.

“Υπάρχουν διαφορετικά στάδια σε αυτό και έχουμε ήδη γυρίσει κάποια πράγματα”, εκμυστηρεύτηκε η τηλεοπτική Phoebe. “Έκανα ήδη τα πρώτα γυρίσματα οπότε θα το κάνουμε σίγουρα”, επιβεβαίωσε η Lisa Kudrow. Δεν αποκάλυψε τι ακριβώς ήταν το γύρισμα αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι ένα παραδοσιακό reboot με όλους τους πρωταγωνιστές να παρουσιάζουν τους θρυλικούς ρόλους τους. “Δεν είναι κάτι που έχει σενάριο, δεν ενσαρκώνουμε τους χαρακτήρες μας”, είπε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

“Θα είμαστε ξανά όλοι μαζί που δεν συμβαίνει συχνά και δεν έχει συμβεί ποτέ μπροστά σε άλλους ανθρώπους από το 2004 που σταματήσαμε. Νομίζω ότι θα είναι σπουδαίο”. Όταν ο Lowe αστειεύτηκε ότι το reunion θα δείχνει απλά τους πρωταγωνιστές να τρώνε nachos και να μιλάνε στο σπίτι της Aniston, η Kudrow απάντησε με γέλιο. “Ναι, αυτό θα είναι”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below