Η βασίλισσα Letizia μάς έχει συνηθίσει σε κομψές εμφανίσεις, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό της. Σε δεξίωση που παρέθεσε ο βασιλιάς Felipe στον Γενικό Γραμματέα Ηνωμένων Εθνών Antonio Guterres, στο παλάτι στη Μαδρίτη, η 48χρονη σύζυγός του έκανε μια εμφάνιση που μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι, ρομαντική και ταυτόχρονα θηλυκή.

Πρωταγωνιστής της το μίντι φόρεμα με τα κεντημένα λουλούδια και την τονισμένη μέση. Με την υπογραφή Carolina Herrera, η βασίλισσα το είχε ξαναφορέσει σε μια παλαιότερη εκδήλωση, το 2017, αλλά φαίνεται πως είναι ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια και ο λόγος είναι προφανής.

Με ένα τέτοιο item, τα αξεσουάρ δεν θα μπορούσαν παρά να συμπληρώσουν διακριτικά το λουκ. Έτσι κι έγινε, με τη Letizia να επιλέγει γόβες στιλέτο και clutch bag στην ίδια απόχρωση του ροζ, δανεισμένη από τα φλόραλ κεντήματα του φορέματος.

Πρόσφατα η βασίλισσα της Ισπανίας είχε κάνει μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, με λεοπάρ σύνολο με τοπ και μίντι φούστα με την υπογραφή Victoria Beckham, επιβεβαιώνοντας ότι το animal print μπορεί να δείξει κομψό και αναβαθμισμένο.

Δες το νέο λουκ της βασίλισσας Letizia:

Photo by Carlos Alvarez/Getty Images
Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below