Στα 101 χρόνια της η Iris Apfel έχει δει πολλά με τα μάτια της, καθώς έχει ζήσει άπειρες εφευρέσεις του 20ου και του 21ου αιώνα. Δεν διστάζει μάλιστα συχνά να αστειευτεί με την ηλικία της, όπως κάνει σε μια νέα ανάρτηση, όπου μάς παρουσιάζει τα πράγματα από τα οποία είναι μεγαλύτερη.

Ανάμεσα σε αυτά, το ψωμί σε φέτες, η τηλεόραση, το νάιλον, η τσιχλόφουσκα, τα κάμπριο αυτοκίνητα και τα σοκολατένια μπισκότα. Σίγουρα πάντως είναι μεγαλύτερη και από το παιχνίδι με τα πολύχρωμα αξεσουάρ, καθώς αυτό αποτελεί δική της εφεύρεση.

Όταν έκλεισε τα 100, έδωσε μια συνέντευξη στο «People» όπου η υπεραιωνόβια πλέον influencer μοιράστηκε μυστικά της μακροζωίας της: «Δεν παίζω μπριτζ. Δεν παίζω γκολφ. Αγαπάω τη δουλειά και απολαμβάνω αληθινά ό,τι κάνω. Είμαι το Λαγουδάκι της Energizer [αναφέρεται στην παλιά διαφήμιση με τις μπαταρίες]. Μία στις τόσες κουράζομαι, αλλά είμαι multitasker. Πρέπει να κάνω διάφορα πράγματα ταυτόχρονα. Ποτέ δεν διαβάζω μόνο ένα βιβλίο τη φορά. Διαβάζω τρία μαζί. Έτσι λειτουργώ».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Iris Apfel:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iris Apfel (@iris.apfel)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below