Η Galerie Lefakis εγκαινίασε μια νέα αίθουσα τέχνης στην καρδιά της Αθήνας και πολλοί εκπρόσωποι της κοσμικής ζωής της πόλης ήταν εκεί. Ανάμεσα σε αυτούς και η Anita Brand, που είχαμε καιρό να δούμε σε δημόσια εμφάνιση, καθώς φαίνεται πως το μοντέλο και makeup artist από την Ουγγαρία ρίχνει πλέον το βάρος στην οικογενειακή ζωή του με τον Χάρη Χριστόπουλο και τον γιο τους.

Πάντως στη νέα φωτογραφία τη βλέπουμε να ποζάρει με την Εβελίνα Λεφάκη, την τρίτη γενιά που αναλαμβάνει τα ηνία της γκαλερί, μαζί με τον αδερφό της, Άρη. Η Brand φοράει ένα βραδινό, σατέν φόρεμα που το χρώμα του λειτουργεί τόσο κολακευτικά, τόσο σε σκουρόχρωμες όσο και σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, σαν μια αισθητική επέμβαση προσώπου. Πρόκειται για ένα φωτεινό μοβ, που σπάει τη μουντή, κατά κανόνα, χειμερινή παλέτα. Η Εβελίνα Λεφάκη πρόσθεσε ενδιαφέρον στην total black βάση με ένα printed πανωφόρι με φολκλόρ στοιχεία.

Τα εγκαίνια του νέου χώρου

Η ζεστή φθινοπωρινή βραδιά των εγκαινίων εξελίχθηκε σε ένα μουσικό art party, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής και να θαυμάσουν μια πλούσια συλλογή από έργα καταξιωμένων Ελλήνων ζωγράφων και γλυπτών όπως ο Γιάννης Τσαρούχης, ο Αλέκος Φασιανός, ο Δημήτρης Μυταράς, ο Γιώργος Σταθόπουλος, ο Κώστας Τσόκλης, ο Γιάννης Κόττης, ο Σωτήρης Σόρογκας, ο Βασίλης Σπεράντζας, ο Κώστας Βαρώτσος, ο Παύλος (Διονυσόπουλος), ο Χρήστος Μποκόρος, ο Άγγελος, καθώς και των Γάλλων Antonio Segui, Pierre Marie Brisson και Julie Esteban. Φυσικά, εκτός από τη μόνιμη συλλογή, η Galerie Lefakis στο Κολωνάκι θα φιλοξενεί και περιοδικές εκθέσεις εγχώριων και ξένων καλλιτεχνών δίνοντας την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να έρθει πιο κοντά στη Σύγχρονη Τέχνη και να εισχωρήσει στο σύμπαν της εικαστικής -άνευ όρων και περιορισμών- αναζήτησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2020, η τρίτη γενιά της οικογένειας Λεφάκη, έχοντας ως στόχο να συστήσει τους Έλληνες καλλιτέχνες στο εξωτερικό αλλά και να συνεργαστεί με σπουδαίους διεθνείς εικαστικούς, εγκαινίασε την πρώτη Galerie Lefakis στο Saint Paul de Vence, στη Νότια Γαλλία. Πρόκειται για ένα φημισμένο χωριό κοντά στο Μονακό και τη Νίκαια, που αποτελεί ένα από τα διασημότερα κέντρα καλλιτεχνικής δραστηριότητας παγκοσμίως, καθώς αριθμεί πάνω από 50 γκαλερί προερχόμενες από όλο τον κόσμο και αποτελεί πόλο έλξης για εύπορους συλλέκτες και art aficionados. Η υποδοχή του κόσμου μάλιστα ήταν τόσο θερμή, που, μόλις σε έναν χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας, το φετινό καλοκαίρι εγκαινιάστηκε και δεύτερη Galerie Lefakis στην ίδια περιοχή, ενώ το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται η συμμετοχή σε δύο Art Fairs, σε Βρυξέλλες και Λουξεμβούργο.

Δείτε την Anita Brand και την Εβελίνα Λεφάκη:

STUDIO PANOULIS

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below