Η  συμμετοχή της Demi Moore στην επίδειξη του οίκου Fendi για την άνοιξη 2021 ήταν μια έκπληξη. Η  58χρονη ηθοποιός, άνοιξε το σόου φορώντας ένα μαύρο off-the-shoulder jacket και wide-leg παντελόνι και φυσικά έγινε πρώτο θέμα συζήτησης με πολλούς να επικεντρώνονται σε αρνητικά σχόλια για την εικόνα της. Για την ίδια, η πασαρέλα αυτή ήταν ένα όνειρο που είχε από παιδί και το εξομολογήθηκε μιλώντας στην Naomi Campbell και σε ένα βίντεο της “No Filter With Naomi” στο YouTube κανάλι του supermodel.

“Ήταν πραγματικά ένα εφηβικό όνειρο που εκπληρώθηκε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Demi Moore. “Κάθισα και σκέφτηκα, Θεέ μου κυριολεκτικά περπάτησα με μερικά από τα μεγαλύτερα μοντέλα του κόσμου. Ένιωσα κυριολεκτικά σαν μικρό παιδί, ήταν μια πολύ ξεχωριστή παράσταση”.

Για την Moore η στιγμή της πασαρέλας ήταν κάτι πού περισσότερο από μόδα, ήταν μαγική και συγκινητική. Στην ίδια επίδειξη περπάτησε και η 50χρονη Campbell καθώς και οι Bella Hadid, Cara Delevingne, Christy Turlington και Kate και Lila Moss.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below