Η ζωή της Έλενας Ράπτη είναι στη Θεσσαλονίκη αλλά η βουλευτική της θέση την κάνει να έρχεται τακτικά στην Αθήνα για να συμμετέχει στις συζητήσεις της Βουλής. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2021 που είναι μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις που καλείται να πάρει το κοινοβούλιο.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε ανδρόγυνο look και το ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα μποτάκια. Το total black είναι από τις αγαπημένες τις επιλογές αλλά αυτή τη φορά επέλεξε να “σπάσει” τη μονοχρωμία του μαύρου κοστουμιού με ένα λευκό πουκάμισο.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε σημειώσει στον λογαριασμό της στο instagram για την διαδικτυακή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ: “Οι τακτικές συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας που δίνουν την ευκαιρία της άμεσης επικοινωνίας με τον Πρωθυπουργό είναι πολύ χρήσιμες καθώς ενημερωνόμαστε για τον κυβερνητικό σχεδιασμό και παράλληλα μπορούμε οι βουλευτές να τοποθετηθούμε για τα ευρύτερα θέματα της επικαιρότητας, όπως κάναμε σήμερα για τον προϋπολογισμό αλλά και για ειδικά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια που εκπροσωπούμε”.

Και κατέληξε: “Με ικανοποίηση ακούσαμε την τοποθέτηση του Υπουργού Οικονομικών για τον προϋπολογισμό του 2021, που είναι εμφανώς «φιλο-επενδυτικός» και έχει στόχο να βοηθήσει στην γρήγορη μετάβαση της οικονομίας από την ύφεση στην ανάκαμψη”.

Η Έλενα Ράπτη έχει το βουλευτικό αξίωμα από τις εθνικές εκλογές του 2004 κι έκτοτε εκλέγεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below