Η Ευγενία Νιάρχου αγαπάει το Ποζιτάνο αλλά και τις σέξι διαφάνειες, όπως έχει αποδείξει μέσα από διάφορες αναρτήσεις της στο παρελθόν. Η φίλη της, Bianca Brandolini, σε νέα σειρά φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram από την πανέμορφη πόλη στη νότια Ιταλία, ποζάρει μαζί με την Ευγενία, την Ηλέκτρα Νιάρχου, αλλά και τη σύντροφο του Τεό Νιάρχου, Camille Rowe, η οποία στο παρελθόν έχει επίσης υπάρξει μοντέλο των Victoria’s Secret.

Η Brandolini ποντάρει στο συνδυασμό λευκού και μαύρου, με μάξι φούστα και αισθησιακό top. Η Rowe αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της με ένα body con dress. Η Ηλέκτρα Νιάρχου φοράει ένα floral top και κρατάει ένα ποτήρι κρασί σε ταβερνάκι της περιοχής.

Όμως την παράσταση κλέβει το σέξι, διάφανο καφτάνι της Ευγενίας Νιάρχου, που έχει συνδυάσει με ψάθινη τσάντα και μεταλιζέ πέδιλα. Η λεζάντα που συνοδεύει τα στιγμιότυπα, σύντομη αλλά περιεκτική: «Ποζιτάνο, σε αγαπώ». Βλέποντας τον γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό, με τα πολύχρωμα σπιτάκια που σκαρφαλώνουν στα βράχια, ποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει;

Δες τη νέα ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Brandolini (@biancabrandolini)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below