Κάθε χρόνο, όταν γίνεται το Met Gala, γιορτάζεται άτυπα και μια αστεία επέτειος: η βραδιά που η Jane Fonda κοιμήθηκε με τη βραδινή τουαλέτα της γιατί δεν κατάφερε ποτέ να την ξεκουμπώσει μόνη της. Το περιστατικό, που συνέβη πριν από πέντε χρόνια, έκανε ξανά viral η Jamie Lee Curtis με μια νέα ανάρτηση στην οποία μοιράστηκε τη φωτογραφία της Fonda όπου εκείνη έχει ξυπνήσει και ετοιμάζει πρωινό στην κουζίνα της φορώντας ακόμα το μαύρο, δαντελωτό φόρεμα.

Η Jane Fonda δεν είχε διστάσει να μοιραστεί το γεγονός όταν συνέβη, το 2017. Μάλιστα για να το κάνει πιο αστείο, μαζί με τη φωτογραφία από το επόμενο πρωί δημοσίευσε και ένα πορτρέτο της από το προηγούμενο βράδυ, στο Met Gala, με αψεγάδιαστη ακόμα εμφάνιση και όχι out of bed.

Εξίσου διασκεδαστική ήταν και η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία από το επόμενο πρωί, στην οποία έγραφε: «Εδώ είμαι εγώ το επόμενο πρωί. Δεν μπορούσα κατεβάσω το φερμουάρ του φορέματός μας, έτσι κοιμήθηκα με αυτό… ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα ήθελα να έχω ένα σύζυγο».

«Εδώ είμαι εγώ το επόμενο πρωί. Δεν μπορούσα κατεβάσω το φερμουάρ του φορέματός μας, έτσι κοιμήθηκα με αυτό… ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα ήθελα να έχω ένα σύζυγο».

Κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που αγαπάμε την Jane Fonda: Δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της και να αυτοσαρκαστεί για να παρουσιάσει τη λιγότερο glamorous πλευρά του θεάματος – και της εργένικης ζωής. Να γίνει, σχεδόν, μία από εμάς, που σίγουρα, σε κάποια φάση της ζωής μας έχουμε επιστρέψει σπίτι και είτε επειδή είμαστε υπερβολικά κουρασμένες ή μεθυσμένες είτε γιατί δεν μπορούμε να ξεκουμπώσουμε μόνες τα ρούχα μας έχουμε κοιμηθεί με το βραδινό μας ντύσιμο.

Δείτε την «ιστορική» ανάρτηση της Jane Fonda:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below