Η νέα ταινία του Ben Affleck, «Air», όπου υπογράφει τη σκηνοθεσία και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στα Amazon Studios και από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Jennifer Lopez.

Το ζευγάρι για ακόμα μία φορά προχώρησε σε τρυφερές χειρονομίες μπροστά στο φακό, όμως οι fashionistas πρόσεξαν ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο, στην εμφάνιση της Lopez: τον ανατρεπτικό συνδυασμό, στο φόρεμά της, του neon trend στη φούστα με το διάφανο μπούστο, με απλικαρισμένα κρύσταλλα (μια εμφάνισή της που μας θύμισε αυτή την παλαιότερη).

O αισθησιασμός της διαφάνειας παντρεύτηκε με την party διάθεση του φλούο πράσινου αλλά και τις σοφιστικέ γραμμές του ζιβάγκο και του μάξι ποδόγυρου. Η clutch bag ήταν ασορτί με το μπούστο του φορέματος, ενώ την επισημότητα της περίστασης ήρθαν να υπογραμμίσουν τα λαμπερά σκουλαρίκια της ηθοποιού και τραγουδίστριας.

O αισθησιασμός της διαφάνειας παντρεύτηκε με την party διάθεση του φλούο πράσινου αλλά και τις σοφιστικέ γραμμές του ζιβάγκο και του μάξι ποδόγυρου.

Στη νέα του ταινία ο Ben Affleck υποδύεται τον Phil Knight, έναν από τους ιδρυτές της Nike. Είχε μάλιστα την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Matt Damon, για τον οποίο σχολίασε πρόσφατα στο IndieWire: «Τον αγαπάω και τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ και ήταν απόλαυση να δουλεύουμε μαζί».

Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη τους συνεργασία: Μάλιστα το σενάριο του «Good Will Hunting», που είχαν γράψει μαζί, είχε απογειώσει, το 1997, τη φήμη τους. Ο Damon, μιλώντας για τη σκηνοθεσία του από τον Affleck, είπε: «Ήταν μια φυσική εξέλιξη. Γράψαμε διάφορες ταινίες μαζί και συμπρωταγωνιστήσαμε για τόσο πολλά χρόνια και δεκαετίες, οπότε αυτή η συνεργασία δεν μας φάνηκε κάτι διαφορετικό».

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck:

Jen Lowery / SplashNews.com

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below