Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden είναι διαρκώς απασχολημένος από την ημέρα που ορκίστηκε και εγκαταστάθηκε στον Λευκό Οίκο. Δεν είναι όμως ο μοναδικός που δουλεύει σκληρά στο σπίτι παρόλο που μόλις μετακόμισαν. Η Πρώτη Κυρία, με μακρά θητεία διδασκαλίας, συνεχίζει να διδάσκει στο Northern Virginia Community College. Απλά τώρα το κάνει μέσω Zoom από τον Λευκό Οίκο.

“Δίδασκα και τα οκτώ χρόνια που ήμουν Δεύτερη Κυρία”, δήλωσε η Δρ Jill Biden στην πρώτη της κοινή συνέντευξη με τον σύζυγό της. “Είναι το πάθος μου, είναι η ζωή μου”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Jill Biden (@drbiden)

Αυτό κάνει την Δρ Biden την πρώτη σύζυγο προέδρου στην σύγχρονη ιστορία που συνεχίζει να ασκεί το επάγγελμα της μετά την μετακίνηση στην Ουάσιγκτον. Δεν μας κάνει εντύπωση αν σκεφτούμε ότι το πάθος της για τη διδασκαλία. Ο Joe Biden αναγνωρίζει την ενέργεια που χρειάζεται για να συνεχίσει να έχει μια πλήρους απασχόλησης δουλειά και τα νέα της καθήκοντα ως Πρώτη Κυρία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Jill Biden (@drbiden)

“Οι μαθητές που διδάσκει, είναι ξένοι μαθητές ή οι άνθρωποι που δεν αποφοίτησαν από το Λύκειο αλλά αγωνίζονται για τη ζωή τους”, ανέφερε. “Είναι έμπνευση. Είναι ενέργεια για την JIll αλλά είναι και πολύ δουλειά”.

Now we just need to know how we can get in on some of these Zoom classes she’s teaching. Forget all those green screen Zoom backgrounds — the only background that matters is the actual White House when your teacher casually lives there.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below