Η Χρύσα Κατσαρίνη, καλεσμένη στο «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, μίλησε για μια κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν, θέλοντας να βοηθήσει και άλλες γυναίκες να αναγνωρίσουν εγκαίρως έναν βίαιο άντρα. Η ίδια υπέστη και λεκτική και σωματική βία, καθώς θυμήθηκε, χαρακτηριστικά, ότι «πήγε να με πνίξει».

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, η κωμικός:

«Οι κακοποιητές έχουν το εξής χαρακτηριστικό, δεν έρχονται στην αρχή της σχέσης και σου λένε ότι στο τέλος παίζει να σε στραγγαλίσω. Δεν είναι αυτό. Ξεκινάνε λατρεύοντας. Είναι οι πιο δοτικοί άνθρωποι που μπορείς να γνωρίσεις, σου λένε ότι σε αγαπάνε πολύ νωρίς και μετά όταν δεν ικανοποιούνται, ξεκινάνε να μειώνουν, μετά απειλούν, αν δουν ότι δεν καταφέρουν να απειλήσουν, παρακαλούν, αν δουν ότι δεν πιάνει ούτε αυτό σε λατρεύουν».

«Είναι οι πιο δοτικοί άνθρωποι που μπορείς να γνωρίσεις, σου λένε ότι σε αγαπάνε πολύ νωρίς και μετά όταν δεν ικανοποιούνται, ξεκινάνε να μειώνουν»

Η Χρύσα Κατσαρίνη πρόσθεσε: «Ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Η λεκτική κακοποίηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς, αλλά δεν πάει το μυαλό σου ότι θα φτάσει ποτέ μακριά. Θεωρείς ότι είναι στιγμιαίο, πάνω στον θυμό του. Αισθάνεσαι ότι είσαι ο θύτης, γιατί σ’ το λέει ξεκάθαρα: “Εσύ με έφτασες σε αυτό το σημείο, ποτέ δεν το έχω ξανακάνει αυτό, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει”. Οπότε, αισθάνεσαι ότι είσαι ο λόγος που έφτασαν εκεί τα πράγματα».

«Για να καταφέρεις να κρατήσεις κάποιον σε μια κακοποιητική σχέση, πρέπει να είναι πάρα πολύ καλός στη χειραγώγηση», επισημαίνει.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below