Ένα από τα καλλιτεχνικά γεγονότα της χρονιάς ήταν η παράσταση του John Malkovich στο Ηρώδειο, με τίτλο «The Music Critic», σε σύλληψη και δημιουργία του διάσημου βιολιστή, συνθέτη, παραγωγού και ηθοποιού Aleksey Igudesman. Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν στους θεατές ήταν, όχι αναπάντεχα, η ηθοποιός και καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Κατερίνα Ευαγγελάτου.

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου για τη νέα της εμφάνιση επένδυσε στο layering, μια καλή λύση όταν η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει (και πιθανόν δεν έχουμε προλάβει να αντικαταστήσουμε στην ντουλάπα τα καλοκαιρινά μας με φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα ρούχα). Χρωματικά κινήθηκε εκ του ασφαλούς, σε ουδέτερα χρώματα, στο μαύρο και την απόχρωση της άμμου, συνδυάζοντας δύο πανωφόρια, το δεύτερο μια μαύρη καμπαρντίνα, το item που δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας.

Μια καλή καμπαρντίνα είναι επένδυση ζωής, κατάλληλη για κάθε εποχή. Το ύφασμά της είναι ιδανικό λόγω των αδιάβροχων ιδιοτήτων του και οι αποχρώσεις της είναι ταυτόχρονα διαχρονικές και on trend. Αρχικά σχεδιασμένη ως στρατιωτικό παλτό, η ισχύς της καμπαρντίνας την έχει κάνει να καταλαμβάνει μια μόνιμη θέση στις τάσεις κάθε σεζόν. Η συγκρατημένη απλότητά της την καθιστά τέλεια για μετριάσει ένα λαμπερό ντύσιμο ή να προσθέσει μια δόση επαγγελματικού κύρους στο πιο casual ντύσιμο.

Δείτε το νέο λουκ της Κατερίνας Ευαγγελάτου – στη φωτό, με την Ντίνα Κωστοπούλου:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below