Η Τζένη Μπότση έκανε τη βάφτιση της κόρης της, Αλίκης, και ανάμεσα στις νονές είναι μια από τις κορυφαίες κωμικούς στον κόσμο, η Κατερίνα Βρανά. Η τελευταία το ανακοίνωσε στο Instagram με το γνώριμο πλέον χιούμορ της: «Ναι, κάποιος εμπιστεύτηκε την πνευματική ζωή του παιδιού του σε εμένα». Δεύτερη νονά έγινε η Σία Μπούρα-Ξαναλάτου, ραδιοφωνική παραγωγός και οικογενειακή φίλη της Τζένης Μπότση.

Η Κατερίνα Βρανά ήταν το 2017 σε μια περιοδεία στη Μαλαισία, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με μια τόσο σοβαρή περιπέτεια υγείας, που σχεδόν ως εκ θαύματος δεν της κόστισε τη ζωή. Έπαθε διάτρηση εντέρου, σηπτικό σοκ, και βρισκόταν σε κώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέχρι σήμερα αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση της, την όραση και την ομιλία της, όμως βρήκε τη δύναμη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες με χιούμορ και να τις μετατρέψει σε υλικό για μια σειρά από νέες κωμικές παραστάσεις, που έγιναν sold out. Η πιο πρόσφατη ήταν η «Φέτα, σεξ και αναπηρία» στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Μια μικρή γεύση από το πνεύμα της Κατερίνας Βρανά μπορούμε να πάρουμε από τη συνέντευξη που έχει δώσει στο Marie Claire. Ενδεικτικά, για την πανδημία του κορονοϊού είπε: «Δεν με επηρέασε και πάρα πολύ. Δεν είναι ότι έβγαινα με το αμαξίδιο κάθε μέρα και τα έσπαγα, οπότε χαλάρωσα πάρα πολύ με την καραντίνα. Ήταν πάρα πολύ όμορφα. Δεν είχα και φυσικοθεραπείες… […] Εγώ θεωρούσα ότι άμα είσαι ανάπηρη είναι δώρο του σύμπαντος να κωλοβαρέσεις για την υπόλοιπη ζωή. Δεν είναι έτσι. Το ήξερες ότι οι ανάπηροι άνθρωποι πρέπει να γυμνάζονται πιο πολύ; Εγώ δεν το ήξερα. Δεν μου το είχε πει κανείς. Είμαι έξαλλη».

Δες μερικά από τα Insta Stories από τη βάφτιση της Αλίκης:

@katerinavrana
@jennybotsi
@jennybotsi

Δες τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Βρανά στο Marie Claire:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below