Η Ivy Getty, μοντέλο και κληρονόμος του μεγιστάνα του πετρελαίου J. Paul Getty, παντρεύτηκε στα 26 χρόνια της τον φωτογράφο Tobias Engel, σε μια λαμπερή τελετή στο δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο. Ανάμεσα στις παράνυφους ήταν και η φίλη της και ηθοποιός Anya Taylor-Joy. Και η νύφη και οι παράνυφοι φορούσαν δημιουργίες John Galliano, ο αγαπημένος σχεδιαστής και της socialite και της γιαγιάς της, Ann Getty.

«Μετά τον θάνατο της γιαγιάς μου, που ήταν περισσότερο σαν μαμά μου, ένιωθα να συνδέομαι έντονα με τον John [Galliano]» σχολίασε η Ivy, προσθέτοντας: «Ήξερα λοιπόν ότι ήθελα να σχεδιάσει το φόρεμα του γάμου μου».

Για την τελετή η νύφη παρήγγειλε μια μοναδική δημιουργία Maison Margiela Haute Couture, που κοσμήθηκε από σπασμένους καθρέφτες. Όπως εξήγησε ο σχεδιαστής, καλλιτεχνικός διευθυντής του Maison Margiela, το φόρεμα αποτελείται από τέσσερις στρώσεις: Η πρώτη, εσωτερική, είναι ένας κορσές, που σμιλεύει το σώμα. Η δεύτερη και η τρίτη φτιάχτηκαν από τούλι. Η τέταρτη, η επιφανειακή, αποτελείται από κομμάτια καθρέφτη:

«Μέσα από τον σπασμένο καθρέφτη, βλέπετε τη φιγούρα του σώματος. Ένα μεγάλο ποσοστό του φορέματος είναι φτιαγμένο από αληθινό καθρέφτη, αλλά για να μπορεί να κινηθεί η νύφη μέσα στο φόρεμα δημιουργήσαμε μια ουσία που προκαλεί αληθινούς αντικατοπτρισμούς αλλά είναι πολύ πιο ελαφριά. Τα θραύσματα συνδέονται μεταξύ τους με σύρμα, σαν κοσμήματα. Τέλος, προσθέσαμε δερμάτινα κορδόνια μέσα από τα θραύσματα για να δώσουμε ένα πιο κουλ λουκ. Δεν ήθελα να δείχνει υπερβολικά πολυτελές».

Για την τελετή η νύφη παρήγγειλε μια μοναδική δημιουργία Maison Margiela Haute Couture, που κοσμήθηκε από σπασμένους καθρέφτες. Όπως εξήγησε ο σχεδιαστής, καλλιτεχνικός διευθυντής του Maison Margiela, το φόρεμα αποτελείται από τέσσερις στρώσεις

Για τη δεξίωση επίσης η νύφη φόρεσε ένα διάφανο φόρεμα με κεντήματα, σαν αισθησιακό νεγκλιζέ, επίσης με την υπογραφή του Galliano. Ο σχεδιαστής δεν συνηθίζει να δημιουργεί τα φορέματα των παράνυφων, αλλά στην περίπτωση της Ivy έκανε μια εξαίρεση γιατί, όπως σχολίασε, «με μάγεψαν οι ιστορίες της Ivy και εκείνων των γυναικών με τις οποίες έχει μεγαλώσει, των παρανύφων της».

Δείτε τις αναρτήσεις της Ivy Getty και της Anya Taylor-Joy:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivy Love Getty (@ivygetty)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivy Love Getty (@ivygetty)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivy Love Getty (@ivygetty)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below