Η Catherine Zeta-Jones μοιράζεται με τον σύζυγό της Michael Douglas και τα παιδιά τους, Dylan και Carys, ένα πολυτελές σπίτι στη Νέα Υόρκη, αξίας 4,5 εκ. δολαρίων, όπου κάθε γωνιά δεν θα μπορούσε παρά να είναι αψεγάδιαστη. Σε μια νέα ανάρτησή της η ηθοποιός μάς αποκάλυψε ένα σημείο της κουζίνας της, που μοιάζει περισσότερο με γκαλερί σύγχρονης τέχνης.

Με μαύρες, μεταξωτές πιτζάμες κάθεται σταυροπόδι στον πάγκο, κρατώντας ένα φλιτζάνι καφέ από το δικό της brand, Casa Zeta-Jones. Τα μαλλιά της πέφτουν σε χαλαρές, περιποιημένες μπούκλες, το μακιγιάζ της είναι φυσικό.

Όμως το στοιχείο της διακόσμησης που τραβάει το βλέμμα είναι η ανοιχτή ραφιέρα πίσω της, με σύγχρονα αντικείμενα design. Χαρακτηριστικό είναι το βάζο Fornasetti, του πολυτελούς, artistic ιταλικού brand, με το ζωγραφισμένο πρόσωπο. Τη σειρά μπορούμε να βρούμε στο Yoox.com και το κόστος των βάζων ανέρχεται γύρω στα 700 ευρώ.

Την προσοχή προσελκύουν επίσης οι μαρμάρινοι πάγκοι, με το λευκό και το μαύρο σε εντυπωσιακή αντίθεση, όπως και το μεγάλο παράθυρο με τη θέα στον καταπράσινο κήπο.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Catherine Zeta-Jones:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below