Η Kylie Jenner έχει συνηθίσει να βλέπει το όνομά της να γίνεται viral με διάφορες αφορμές. Τον Μάιο του 2021 όμως ήρθε στο επικέντρο για λόγους που δεν θα ήθελε. Το μοντέλο και TikToker Victoria Vanna ισχυρίστηκε ότι η Kylie και η τότε κολλητή της, Jordyn Woods την “κορόιδευαν” και την έκαναν να “βάλει τα κλάματα” κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του video clip του Tyga για το τραγούδι “Ice Cream Man”, το 2015 -ο τραγουδιστής ήταν τότε ζευγάρι με το νεαρό μέλος της οικογένειας Κardashian – Jenner.

H Victoria ισχυρίστηκε στο TikTok ότι η Kylie Jenner βρέθηκε στα γυρίσματα μαζί με την Jordyn, την φίλη της Anastasia Karanikolaou και τη βοηθό της. “Τη στιγμή που μπήκα, [η Kylie] με κοίταξε μειονεκτικά, ψιθυρίζοντας και δείχνοντας και κοροϊδεύοντας τον τρόπο που χόρευα. Με κορόιδευαν όλες μαζί ξεκάθαρα”, υποστήριξε. Το βίντεο που μοιράστηκε στην δημοφιλή σελίδα δικτύωσης είχε τίτλο “Όταν έκανα το video clip του Tyga και η Kylie Jenner ήταν στα γυρίσματα και μου έκανε bullying μαζί με τις φίλες της”.

@victoriavannaReply to @qvn_shayy Here’s part 2 sorry it took forever I don’t know how to edit lol but this was my experience. #fyp #kyliejenner #kuwk #foryou♬ original sound – Victoriavanna

Το βίντεό της έγινε γρήγορα viral και τράβηξε και την προσοχή του The Shade Room που έσπευσε να το μοιραστεί. Τότε η Kylie αποφάσισε να πάρει θέση και σχολίασε κάτω από την ανάρτηση αρνούμενη όλους τους ισχυρισμούς της Victoria. “Αυτό δεν συνέβη ποτέ”, έγραψε η 23χρονη τηλεπερσόνα. Και μάλιστα το σχόλιό της εισέπραξε περισσότερα από 35 χιλιάδες likes.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below