Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στο ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη, την πρώτη σημαντική δημόσια εμφάνισή τους μετά από πολύ καιρό, συμμετείχαν στη συναυλία Global Citizen Live, όπου μίλησαν για τη σημασία της ισότητας στους εμβολιασμούς κατά της COVID-19. Περισσότερο όμως ίσως και από το μήνυμα που επιχείρησαν να περάσουν συζητήθηκε η εμφάνιση της δούκισσας του Σάσεξ, με ένα λευκό, μίνι Valentino φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Για τα μαλλιά της επέλεξε να κάνει μια relaxed αλογοουρά.

Κάπου εκεί η αστυνομία της μόδας και της ηθικής έπιασε δουλειά και τα διαδικτυακά σχόλια για το μίνι φόρεμα της Markle, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Και δεν ήταν όλα κολακευτικά. Κάποιοι έγραψαν στα social media ότι το μίνι δεν είναι «αρμόζον» για την ηλικία της, λες και κάθε μήκος ποδόγυρου έχει συγκεκριμένο ηλικιακό όριο. Άλλοι εξέφρασαν δυσαρέσκεια που η σιλουέτα της παρέκκλινε από το κυρίαρχο πρότυπο της τελειότητας, με μια κοιλίτσα να διαγράφεται, ελαφρά, μέσα από το ύφασμα.

Το ότι η δούκισσα έγινε για δεύτερη φορά μητέρα μόλις πριν από λίγους μήνες, ένα χρονικό διάστημα στο οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο για μια γυναίκα να επανέλθει στα κιλά που επιθυμεί, ακόμα και για μια γυναίκα με τα δικά της προνόμια, ελάχιστη βαρύτητα φαίνεται να είχε. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιες από τις γυναίκες που σχολίασαν την εμφάνισή της να εξανίστανται κάθε φορά που ένα μοντέλο επιδεικνύει στο Instagram την «τέλεια σιλουέτα» του αμέσως μετά τη γέννα, διαμαρτυρόμενες ότι φορτώνει τις λεχώνες με «μη ρεαλιστικές προσδοκίες».

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry:

Jackson Lee / SplashNews.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below