Η Charlize Theron έκανε μια φιλοζωική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, παρακινώντας μας να μην αγοράζουμε κατοικίδια ζώα αλλά να τα υιοθετούμε, από τα καταφύγια που είναι «γεμάτα». Ανέβασε φωτογραφίες των τεσσάρων σκύλων της, πρώην αδεσποτάκια, γράφοντας στη λεζάντα:

«Κάτι που δεν ξέρουν πολλοί για εμένα: Όταν ήμουν παιδί και μεγάλωνα σε ένα αγρόκτημα στην επαρχία της Νοτίου Αφρικής, οι μόνοι φίλοι μου ήταν τα ζώα. Χωρίς πλάκα, η καλύτερή μου φίλη ήταν το κατσικάκι μου, η Μποκ. Όταν μετακόμισα στις ΗΠΑ, κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να πάρω το κατσικάκι μου σε ένα διαμέρισμα της Νέας Υόρκης… αλλά όπου κι αν κοιτούσα γύρω μου, έβλεπα σκυλιά – και έκτοτε έχω πάντα τουλάχιστον ένα.

»Η Best Friends Animal Society είναι ΠΑΝΤΑ το πρώτο μέρος στο οποίο πηγαίνω όταν χρειάζομαι μια καινούρια χνουδωτή καρδιά στη ζωή μου. Αν θέλετε τη γνώμη μου, η υιοθεσία είναι μονόδρομος. Φέτος το φθινόπωρο, όλα τα καταφύγια ζώων στη χώρα είναι γεμάτα, με αποτέλεσμα άπειρες ζωές αδέσποτων σκύλων και γάτων να κινδυνεύουν. Αν μπορούσα να τα σώσω όλα θα το έκανα (πιστέψτε με), αλλά χρειαζόμαστε όλοι σε αυτή την προσπάθεια.

»Είτε με την αναδοχή είτε με την υιοθεσία, μάθετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε και να συναντήσετε κάποιους από τους πιο γλυκούς αγγέλους που χρειάζονται κάποιον να τους σώσει από ένα καταφύγιο κοντά σας».

Δείτε την ανάρτηση της Charlize Theron:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below