Για πολλούς από εμάς είναι δύσκολο το γεγονός ότι δεν έχουμε φύγει (ακόμα) για διακοπές, πάντως η Δανάη Μπάρκα βρήκε τη διάθεση να αυτοσαρκαστεί με την απόσταση που έχουν, μερικές φορές, για να μην πούμε τις περισσότερες, οι προσδοκίες και τα όνειρά μας από την πραγματικότητα. Ανέβασε δύο φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου ποζάρει χαμογελαστή με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και λουλούδια στα μαλλιά.

Η λεζάντα, όμως, και μια δεύτερη φωτογραφία που ακολουθεί, μας προσγειώνει στην πραγματικότητα. «Πού θα ήθελα να είμαι Vs Πού είμαι», γράφει η παρουσιάστρια για να μας παρουσιάσει στη δεύτερη εικόνα τα πόδια της απλωμένα στην καρέκλα της βεράντας, κατά τα φαινόμενα στο σπίτι της στην Αθήνα.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου σε μια άλλη πρόσφατη ανάρτησή της ποζάρει με κόκκινο μονοκίνι και γράφει: «Καλημέρα είπαμε; Καλημέρα καλημέρα καλημέρα καιιι καλημέρα. Μακρυά από τοξικούς, μακρυά από κομπλεξικούς, μακρυά από ζηλιάρηδες, μακρυά από απαισιόδοξους».

Δες τη νέα ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below