Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια αισθησιακή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, ποζάροντας στο φακό με τα εσώρουχα που κολακεύουν τις γυναίκες με καμπύλες και ιδιαίτερα τις ξανθές: ένα μαύρο σετ με ψηλόμεσο σλιπ και σουτιέν με αθλητικό κόψιμο.

Στο ίδιο, αισθησιακό πνεύμα ήταν και οι στίχοι ενός τραγουδιού της Ariana Grande που μοιράστηκε στη λεζάντα η ηθοποιός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια: «Εσύ / Λατρεύεις τον τρόπο που σε συγκινώ / λατρεύεις τον τρόπο που σε αγγίζω / μοναδικέ μου/ Όταν έχουν γίνει και ειπωθεί όλα / θα πιστέψεις ότι ο Θεός είναι γυναίκα».

Ο σύντροφος της Πηνελόπης Αναστασοπούλου είναι ο Φώτης Μπερνάρντο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τις Λυδία και Ηλέκτρα. Σε παλαιότερη ανάρτησή της τού είχε κάνει μια ερωτική εξομολόγηση μέσω Instagram γράφοντας: «Να βρεις κάποιον να σου κάνει καρδούλες στο τζάμι του μπάνιου όταν προσπαθείς να διώξεις τη μέρα από πάνω σου και από μέσα σου… Να σ’ αγαπάει ακόμα κι όταν όλα είναι δύσκολα. Κυρίως τότε. Soulmate @fotisbenardo, love you for this click and everything else…».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below